Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar
Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar

Bitcoin (BTC) 4 bin doların altında: Yeni bir satış dalgası geliyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir araştırma şirketine göre spekülatif trader’lar, 4.000 doların üzerinde kısa vadeli kâr elde ediyor. Dünyanın en bilinen kripto parasının fiyatı 4.000 doların altına düştüğü için herhangi bir Bitcoin rallisi şu anda beklenmiyor. Yazım sırasında Bitcoin (BTC), %7 oranında düşüşle 3.984 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasası gerçekten tabana ulaştı mı?

Bitcoin geri kazandığı kazançlarını kaybetti. Kripto para Kraken Borsası’nda %5,2 oranında düşüşle 3.988,91 dolar seviyesinde işlem gördü. Ancak Bitcoin güne 3.893,31 dolar gibi düşük bir fiyatla başladı.

İngiltere merkezli araştırma şirketi FX Pro Insights’taki analistler, 4.000 doların üzerindeki satışlarla büyük olasılıkla yatırımcıların kısa vadeli bazı kârlar için rezervasyon yaptığını söylüyor. Analistler içinde asıl soru şu: “Kripto para piyasası gerçekten tabana ulaştı mı?”

Bitcoin (BTC) için yeni bir satış dalgası mı geliyor?

FX Pro Insights’taki analistler konuya yönelik şunları söylüyor:

Birçok piyasa katılımcısı iyimser bir yaklaşım sergilemeye karar verdi ve BTC’nin 3.500 dolara olan düşüşü, kripto para birimi için önemli bir destek noktası oldu. Bu bağlamda, spekülatörlerin yakında yeni bir satış dalgasını tetikleyebilecek bu trendden faydalanmaya başlayabilecekleri belirtilmeli.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin