Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek
Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek

Bitcoin boğasından müjde: “Altcoin sezonu başladığında yüzde 1.100’lük kazançlar sağlanacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası son zamanlarda, Bitcoin 5.300 doların altına düşmesiyle oldukça keskin bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte, Fundstrat’tan Tom Lee’ye göre, Bitcoin ve altcoin arasındaki korelasyon, 2017-2018 boğalarının büyümesine benzer şekilde %1.100’lük bir kazanç sağlayabilir.

Altcoin ve Bitcoin arasındaki korelasyonda düşüş gözüküyor

Lee, Twitter’da altcoin sezonunun başlangıcındaki ilk “ön koşul” olarak altcoin ve Bitcoin arasındaki korelasyonda bir düşüş olması gerektiğini açıkladı. Ayrıca Tom, bu eğilimi 2017/2018 boğa koşusundan önce fark edildiğini dile getirdi.

Lee, Mart 2016 – Mayıs 2016 arasında, Mart 2017 – Mayıs 2017 arasında, Kasım 2017 – Ocak 2019 arasında bir korelasyon çöküşü ve Mart 2019’dan itibaren de mevcut eğilimi analiz etti. Programa göre, alternatif sezon devam edebilir.

Bununla birlikte, Bitcoin şu anda %1’in altında değer kaybına uğradığı için, XRP, Ethereum, Litecoin ve Cardano gibi birçok önde gelen altcoin tümünde önemli kayıplar yaşandı, ancak başta Binance Coin olmak üzere önemli toparlanmalar gözüküyor. Bitcoin yazım sırasında 5.267 dolardan işlem görüyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin