Santiment paylaştı: Bitcoin balinaları yeniden harekete geçti
Santiment paylaştı: Bitcoin balinaları yeniden harekete geçti

Santiment paylaştı: Bitcoin balinaları yeniden harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment, balina adreslerinde tutulan Bitcoin sayısında önemli bir artış yaşandığını paylaştı. Elde edilen veriler, 10.000’den fazla BTC’ye sahip olanlar olarak tanımlanan bu balina adreslerinin varlıklarına 140.000 BTC ekleyerek toplamı yaklaşık 4.8 milyon BTC’ye çıkardığını gösteriyor.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1631114092286205952

Balina varlıklarındaki bu kadar önemli bir artış genellikle piyasa için bir yükseliş sinyali olarak kabul edilir. Ancak, büyük yatırımcıların eylemleri piyasa üzerinde çok büyük bir etkiye sahip olabileceğinden, bu tür hareketlerin önemli dalgalanmalar da yaratabileceğini belirtmekte fayda var.

Genel olarak, tweet’te sunulan veriler, büyük yatırımcıların şu anda önümüzdeki haftalarda ve aylarda fiyatı artırabilecek Bitcoin biriktirmekle ilgilendiklerini gösteriyor.

Paylaşılan grafik, USDT karşısında Bitcoin ticaretinin 1 saatlik teknik analizidir ve 23 Şubat 2023’te Death Cross oluşmasından bu yana düşüş eğilimini ortaya koymaktadır. Death Cross, “ölüm kesişimi” olarak ifade edilen, büyük satış potansiyelinin gösterildiği teknik grafiktir. Bitcoin Pazartesi günü düşük seviyesinden bir toparlanma yaşadıktan sonra 23.021 ila 24.005 dolar arasında hareketini sürdürüyor.

Ek olarak, BTC fiyatındaki düşüş eğilimine rağmen, şu anda kritik 200 günlük hareketli ortalamaya (sarı) yakın seyrediyor ve bu da bir konsolidasyon aşamasına ve her iki yönde de bir kırılma potansiyeline işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 43.25’te ve bu piyasa için bir düşüş sinyali olarak kabul edilir. Bununla birlikte, fiyat daha da alçalırsa ve varlık için aşırı satış bölgesi olarak kabul edilen 30 RSI seviyesine ulaşırsa, bu seviyeden yukarı yönlü bir dönüş beklenebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin