Bitcoin balinaları hareketlendi – Coinbase’den çekilen bu miktar heyecanlandırdı
Bitcoin balinaları hareketlendi – Coinbase’den çekilen bu miktar heyecanlandırdı

Bitcoin balinaları hareketlendi – Coinbase’den çekilen bu miktar heyecanlandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kimliği belirsiz bir kripto kullanıcısı, Coinbase’den bilinmeyen bir cüzdana 101 milyon dolarlık Bitcoin aktardı.

Anonim bir kripto kullanıcısı 2.292 BTC’yi kripto borsası Coinbase’den bilinmeyen bir cüzdana taşıdı. Bitcoin balinalarının dünyanın en büyük kripto para birimini büyük miktarlarda taşıması dikkat çekiyor. İşlemin toplam değeri 101,8 milyon dolar civarında.

Bir blockchain izleyici ve kripto analiz şirketi Whale Alert, bugün 2.292 BTC içeren büyük bir Bitcoin işlemi bildirdi. Kripto balinaları, tedarik sıkıntısına yol açan Bitcoin’i önde gelen kripto borsalarından cüzdanlara aktarıyor.

Binance’dan aktarılan Bitcoin miktarı da dikkat çekiyor

Ek olarak, şirket birkaç saat önce kripto borsası Binance’dan dijital cüzdan Xapo’ya yaklaşık 63 milyon dolar değerinde 1.407 Bitcoin’in hareketini içeren başka bir işlem bildirdi.

Finance Magnates daha önce, önde gelen kripto borsalarındaki BTC arzının Şubat 2018’den bu yana en düşük seviyesine ulaşmasıyla Bitcoin’in arz krizini bildirdi. BTC balinaları dijital borsalardan para çekme işlemlerini hızlandırdı.

Bitcoin için artan kurumsal talep, büyük finans firmaları büyük miktarlarda BTC biriktirirken, son hareketlerde ve arz krizinde önemli bir rol oynadı. Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi Grayscale, şirketin yönetim altındaki BTC varlıkları 29 milyar doları geçerken, son 24 saatte 9 milyon dolardan fazla değerde 202 BTC satın aldı. Grayscale’in yönetimi altında toplam 650.190 Bitcoin var.

Anonim Kripto İşlemleri

Tanımlanamayan kripto para birimi işlemleri 2021’in başından beri artıyor. Ethereum ile ilgili bilinmeyen kripto işlemleri son birkaç haftada hızlandı. Whale Alert, bugün erken saatlerde, 67 milyon dolardan fazla değere sahip 38.714 ETH’nin bilinmeyen bir cüzdana taşınmasını içeren bir işlem bildirdi.

Ethereum’un önemli fiyat sıçraması, 2021’in ilk 6 haftasında ETH’nin fiyatı 750 $ ‘dan 1.800 $’ ın üzerine çıktığı için son hareketlerde önemli bir rol oynadı. Grayscale, son 24 saatte 21.936 ETH biriktirdi. Kripto varlık yöneticisi şu anda yönetim altında toplam değeri 5.3 milyar dolardan fazla olan 3.07 milyon Ethereum’a sahip. Şirketin yönetiminde 35 milyar dolarlık dijital varlıkları bulunuyor.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin