Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?
Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?

Bitcoin balinaları devasa BTC’yi hareket ettirdi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balina gözlemcileri, aynı anda gönderilen yüz milyonlarca dolar değerinde iki BTC işleminin hareketini izliyor.

Dev Bitcoin balina hareketi

22 Mart’ta balina izleme botu Whale Alert, kaynağı bilinmeyen bir cüzdandan başka bir bilinmeyen cüzdana 141 milyon doların üzerinde değere sahip 2.490 BTC transferini tespit etti.

https://twitter.com/whale_alert/status/1374070261595713537?s=20

Tam olarak aynı zamanda, büyük bir varlık, kaynağı bilinmeyen iki cüzdan arasında 161,2 milyon dolar değerinde 2.845 BTC hareket ettirdi.

https://twitter.com/whale_alert/status/1374070258705793030?s=20

Zamanlama, transferlerin arkasında aynı kişi veya kuruluşun olduğunu gösteriyor. Yüksek rakamlı varlık, Bitcoin’lerini tam olarak aynı anda iki ayrı cüzdandan hareket ettiren bir kişi olabilir. Kripto varlıklarını koordineli bir şekilde hareket ettiren bir borsa veya kuruluş da olabilir.

Ancak, işlemlerin tesadüfen transferleri ateşleyen iki balina olması da mümkündür.

Son zamanlarda görülen balina tespitleri, amiral gemisi kripto para birimi 60.000 $ seviyesinin altında konsolide olurken Bitcoin’in en büyük balinalarının sessizce dip seviyelerde BTC satın aldığını bildiren bir Santiment raporunun ortasında geldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin