Bloomberg analisti, Bitcoin'deki çapraz güç gördüğünü söylüyor

Bitcoin analisti, yeni ATH için Mart ayını işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto paralar son günlerdeki yükselişine devam ediyor. Geçen hafta başlayan yükseliş henüz bitmedi. Ciddi bir performans gösteren Bitcoin ve türevleri durmak bilmiyor. Yatırımcılar silkeleme beklerken BTC, 45.000 dolar yolcusu oldu. Bitcoin analisti Lark Davis ise yeni tahminler için güncelleme yaptı. 

Kripto piyasası 2 trilyon doları tekrar geri aldı. Aynı zamanda, Bitcoin 44.000 doların üzerinde güçlü bir hamle gerçekleştirdi. Hatta sabah saatlerinde 45.000 doların üstüne çıkarak direnç bölgesini zorladı. Bitcoin fiyatı %4.90 artışla 44.700 dolardan işlem görüyor ve yaklaşık 850 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Bitcoin analisti şaşırtıcı şekilde her şeyin iyi gittiğini gözlemliyor. Cuma gününden bu yana bir düzeltme yapmadan ilerlemesi yatırımcılar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Ancak grafik verileri her şeyin olumlu gittiğini gösteriyor. En önemli ise, Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalaması olan 42.500 doların üzerinde bir günlük kapanış yapması.

Popüler kripto piyasası analisti Lark Davis, tarihsel eğilimlere dayanarak, Mart 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma olasılığı olduğunu söylüyor.

Bitcoin analisti, Mart ayında yeni ATH bekliyor

Bitcoin analisti, Mart ayında yeni ATH bekliyor

Lark Davis paylaştığı grafikte önemli bulgulara rastladı. Bitcoin analisti, “Bu çizgiyi geçtiğimiz iki sefer BTC %54 ve %47 oranında ralli yaptı. Tarih tekerrür ederse, BTC’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde 60 bin dolar aralığına yükseldiğini görebiliriz ” dedi. Sonrasında Davis şunları ekledi: 

Son iki 50 günlük MA kırılması, Bitcoin fiyatı için zirvelerin oluştuğunu görene kadar 40 ve 46 gün sürdü . Mart ayı sonunda BTC için yeni yükseliş mi? BTW 2020’deki 50 DMA kırılması 180 gün sürmüştü.

Bitcoin’e bir ton kurumsal para da gelmeye devam ediyor. Büyük piyasa oyuncuları, MicroStrategy ve El Salvador çantalarını doldururken bu düzeltme sırasında BTC biriktirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin