Son Dakika: Dev firma kripto paralara yatırım yaptığını açıkladı!
Son Dakika: Dev firma kripto paralara yatırım yaptığını açıkladı!

Son Dakika: Dev firma kripto paralara yatırım yaptığını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – KPMG LLP, bilançosuna kripto para birimleri ekleyen halka açık şirketlerin arasına katıldığını açıkladı. Vergi ve danışmanlık firmasının Kanada merkezli şubesi bugün Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere dijital varlıklara yatırım yaptığını duyurdu.

KPMG’nin Kanada şubesi, bilançosuna Bitcoin ve Ethereum ekliyor

Kanada’da türünün ilk örneği olan KPMG, bugün Bitcoin ve Ethereum’a yatırım yapmaya başladığını açıklayan bir basın açıklaması yayınladı. Firma, kripto varlıkların daha fazla kurumsal kabul görmeye devam edeceğine inandığını ve bu yüzden adım attıklarını belirtti.

KPMG danışmanlık hizmetlerinin Kanadalı Yönetici Ortağı Benjie Thomas, firmanın kriptonun diğer birçok finansal danışman, yönetici ve kurumun planlarında yer alan “olgunlaşan bir varlık sınıfı” olduğuna inandığını söyledi. Bitcoin ve Ethereum’a yapılan yatırım, KPMG’nin kriptonun geniş çapta benimsendiği bir geleceğe olan inancını yansıtıyor.

Thomas, “Bu yatırım, kripto varlıkların ve Blockchain teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesinin büyümeye ve varlık karışımının düzenli bir parçası olmaya devam edeceğine olan inancımızı yansıtıyor.” dedi.

Firma ayrıca çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) taahhütlerine uygun olarak net sıfır karbon işlemlerini sürdürmek için karbon denkleştirmeleri satın alacak. Yönetim komitesi, yatırıma hazine tahsisi hakkında kararlar almak üzere KPMG’nin farklı kollarından üyelerden oluşuyor. Basın açıklaması ayrıca firmanın Bitcoin ve Ethereum’unu Gemini Trust Company LLC’nin yürütme ve saklama hizmetleri aracılığıyla aldığını belirtiyor.

KPMG’nin Bitcoin ve Ethereum’un ötesinde planları var

KPMG Canada, şu anda sahip olduğu iki dijital varlığın ötesinde, dijital varlıklar alanına ilgisini genişletmeyi planlıyor. KPMG Kanada danışmanlık ortağı ve firmanın kripto varlıkları ve Blockchain hizmetleri biriminin eş lideri Kareem Sadek, muhasebe devinin DeFi, NFT’ler ve Metaverse’deki yeteneklerini geliştirmeyi düşündüğünü açıkladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin