Bitcoin aktif kullanıcı sayısı artıyor! Fiyata etkisi ne olacak?
Bitcoin aktif kullanıcı sayısı artıyor! Fiyata etkisi ne olacak?

Bitcoin aktif kullanıcı sayısı artıyor! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre, Bitcoin günlük aktif adreslerindeki artış, Bitcoin fiyatı için olumlu bir işaret olabilir. BTC satıcıları, alıcıların önceki hafta 45.000 doların üzerinde bir kırılmayı sürdürememesinden sonra aktif hale geldi.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1493118085036789760

Bitcoin 14 Şubat’ta 41.570 dolara düştüğü için yatırımcılar hareket halindeyken zaten kâr elde ettiler, ancak o zamandan beri bir miktar yükselerek yaklaşık 42.000 dolara yükseldi.

Santiment’e göre, Bitcoin, en büyük aktivite gününün Bitcoin blok zincirinde 1.08 milyon adresin işlem gördüğü 12 Şubat olmasıyla birlikte, faydada sağlam bir orta vadeli artış göstermeye devam ediyor. Zincir içi analitik firmasına göre, BTC blok zincirinde işlem yapan katılımcılardaki artış, fiyat artışlarından önce gelen olumlu bir işaret olabilir.

BTC fiyat hareketi

TradingView

Bitcoin, yatırımcıların devam eden enflasyonist baskı ve Rusya ile olası bir savaş konusunda artan gerilimler konusundaki endişeleri arasında geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 45.855 dolardan çok uzakta. Ethereum ve altcoinlerin büyük kısmı da yazım sırasında değer kaybediyor. Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi şu anda “korku” durumunda. 0’dan 100’e kadar nominal bir duyarlılık puanı üretmek için bir dizi faktör kullanan endeks, daha önce “tarafsız” bölgeye toparlandı, yazı yazılırken 46 olarak ölçüldü.

Hafta sonu boyunca, en büyük kripto para birimi dar bir aralıkla sınırlandırıldı ve önceki 24 saat boyunca neredeyse yatay kaldı. BTC 40.000 dolarda destek bulursa geri çekilmeler dengelenebilir. Geçen hafta 45.855 dolar seviyesinden bir düşüşün ardından, BTC hafta sonu 41.914 dolar desteğinin (MA 50) üzerinde kaldı. Bitcoin, 24 Ocak’ta 32.950 dolara düştükten sonra bu ay güçlü bir yükseliş gösterdi. BTC, Şubat ayının ilk haftasında 38.000 dolar ve 41.500 dolarlık direnç seviyelerini kırdı ve en son Aralık 2021’in sonlarında görülen 45.855 dolarlık aylık en yüksek seviyelere ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin