featured

Analiz: Bitcoin 2023 yılına kadar pazar payının yüzde 50’sini Ethereum ‘a bırakacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İş analisti ve Blockchain merkezli bir şirket olan Thomas Crown Art’ın kurucu ortağı olan Ian Mcloed, Bitcoin için öngörüde bulunuyor. Önümüzdeki beş yıl içinde pazar payının yarısını Ethereum‘a bırakacağını söylüyor.

Mcloed, şunları söylüyor:

Türbülans kripto sektörünün düzenli ve kimi zaman hoş bir özelliği. Bu nedenle, Ethereum tepkisi kaçınılmazdı ve kaçınılamadı. Fakat sadece 2018’in sonundan önce önemli ölçüde yeniden toparlanacağını düşünmüyoruz. Ethereum’un daha uzun süre boyunca Bitcoin’in egemenliğini ciddi ölçüde azaltacağına inanıyorum.

Aslında, Bitcoin’in beş yıl içinde en yakın rakibi olan Ethereum’a karşı pazar payının yüzde 50’sini kaybetmesini bekleyebiliriz.

Bugün, Ethereum bir ayda ikinci kez 200 doların altına düştü. Yaşanan düşüş, değerinin yaklaşık% 10’unu oluşturuyor. Haber yayına hazırlandığında coinmarketcap verilerine göre 18:45 itibari ile Ethereum’un değeri 211.12 dolar olarak gözüküyor.

Mcloed: Bitcoin pazar payını azaltacak

Ancak Mcloed, Ethereum’un üstün kripto para birimi olduğuna inanıyor. Ona göre Ethereum Bitcoin’e karşı verdiği mücadeleyi kazanacak. Mcloed, Ethereum’un kripto dünyasında ana akım haline geleceğine kesin gözü ile bakıyor.

Mcloed açıklamaya devam ediyor:

Sadece Ethereum, Bitcoin’den daha fazla kullanım ve çözüm sunuyor ve üstün bir Blockchain teknolojisi ile destekleniyor. Geniş kripto para piyasasında zirve ve dip nokta olmaya devam edecek. Böyle olsa da Ethereum’un içsel güçlü çekirdek değerleri bulunuyor. Bu nedenle, Ethereum önümüzdeki birkaç yıl içinde ve sonrasında istikrarlı bir şekilde artacaktır.

Artık Bitcoin, ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmek için daha fazla çaba sarfetmediği ve çalıştığı teknolojiyi geliştirmediği sürece liderlik yarışı için pek şansı kalmışa benzemiyor. Kripto piyasasının daha da yaygınlaşacağı durumlarda, önümüzdeki beş yıl içinde Ethereum’a nasıl yetişebileceğini göremiyoruz.

 

cryptonewsreview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin