Binance, şimdiye kadarki en büyük token yakımını gerçekleştirdi – işte devasa rakam
Binance, şimdiye kadarki en büyük token yakımını gerçekleştirdi – işte devasa rakam

Binance, şimdiye kadarki en büyük token yakımını gerçekleştirdi – işte devasa rakam

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası Binance Cuma günü yaptığı açıklamada, en son üç aylık yakımında yaklaşık 595 milyon dolar değerinde 1 milyonun üzerinde BNB tokenini yaktığını duyurdu.

Bu 15’inci üç aylık BNB yakımı, borsa tarafından dolar cinsinden gerçekleştirilen en yüksek miktardır. Bunun nedeni, BNB’nin fiyatının çeyrek boyunca 16 kattan fazla artarak 35 dolardan 600 dolara yükselmesidir.

Yakım faaliyeti

“Yakma”, bir kripto para biriminin dolaşımdan kalıcı olarak kaldırılması sürecini ifade eder. Binance, 2017’de BNB’yi piyasaya sürdüğünde, arzının yarısı olan toplam 100 milyon BNB yakmayı taahhüt etti.

Bir şeyin arzının azalması, fiyatını artırma ve sahiplerine fayda sağlama eğilimindedir. Bu durumda Binance ve BNB sahipleri faydalar sağlıyor.

The Block Research’e göre, Binance bugüne kadar toplam 200 milyon token BNB arzının %15,3’ünü yaktı. Tokenların yaklaşık % 35’i önümüzdeki çeyreklerde ve yıllarda yakılacak.

Binance, her çeyrekte bir önceki çeyreğin işlem hacimlerine göre BNB’yi yakıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin