Binance Pay'den bu altcoin'e destek geldi! Fiyat yükseldi
Binance Pay'den bu altcoin'e destek geldi! Fiyat yükseldi

Binance Pay’den bu altcoin’e destek geldi! Fiyat yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance tarafından tasarlanan bir kripto para ödeme çözümü olan Binance Pay, COTI için destek ekledi. Binance Pay kullanıcıları artık COTI kullanarak ödeme yapabilecek. Duyuru, DAG tabanlı Katman 1 platformu olan COTI Network tarafından bugün yapıldı.

“Binance Pay’in artık sınırsız kripto ödemelerini etkinleştirmek için COTI’yi desteklediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu, milyonlarca Binance kullanıcısının COTI’de ödeme yapmasına olanak sağlayacak.”

Duyurunun COTI fiyatı üzerinde hafif bir etkisi oldu. Verilere göre, duyurunun yapılmasından birkaç dakika sonra COTI fiyatı %4 arttı. Yazım sırasında COTI, 0,106 dolar civarında el değiştiriyor.

Binance Pay’in yaygın olarak kabulü

Yatırımcılar, COTI’nin Binance Pay platformuna entegrasyonunu kripto para birimi için olumlu bir gelişme olarak görüyor. Binance Pay, dünya çapında çeşitli işletmeler tarafından yaygın olarak benimsenmiştir.

Kısa bir süre önce, Ukraynalı bir süpermarketin Binance Pay aracılığıyla kripto para ödemelerini kabul etmek için Binance ile ortaklık kurduğu bildirildi. Benzer şekilde, Dubai merkezli üst düzey bir perakende holdingi olan Majid Al Futtaim, bu yılın başlarında Binance ile 29 alışveriş merkezinin ve 13 otelin kripto ödemelerini kabul etmesini sağlamak için bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Hizmeti kullanmak için Binance ile ortak olan diğer büyük şirketler arasında Travala.com, ShopDutyFree, Shopping.io, Egycards, Alchemy Pay bulunuyor.

Binance Pay, ADA, BNB, BTC, DOGE, DOT, ETH, LINK, LTC, MANA, MATIC, NEO, TRX, TUSD, UNI, USDC gibi 50’den fazla kripto para birimini destekler.

COTI’yi Binance Pay’in desteklenen kripto para birimleri listesine eklemek, kripto paranın benimsenmesini önemli ölçüde etkileyecektir.

COTI’nin finansal alandaki gelişmeleri

COTI Ağı, işletmeler için özel olarak tasarlanmış DAG tabanlı bir Katman-1 ağıdır. COTI, küresel finansal sisteme olumlu katkıda bulunmak için faydalı çözümler geliştiriyor. Finans sektöründeki çabaları da ayrıca dikkat çekiyor.

Şirket, IOG tarafından Cardano stablecoin, Djed’in resmi ihraççısı olarak seçildi. Duyuru yapıldığından beri COTI, Djed’in benimsenmesini teşvik etmek için en iyi şirketlerle işbirliği yaptı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin