binace-chiliz
Binance, Launchpool’a Chiliz PSG ve JUV tokenlerini dâhil ediyor

Binance, Launchpool’a Chiliz PSG ve JUV tokenlerini dâhil ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, spor ve eğlence taraftar token ihraççısı Chiliz ile stratejik bir ortaklık yaptığını duyurdu.

14 Aralık duyurusunda, borsanın, bu ortaklığın ilk önemli adımı olarak, Paris Saint Germain (PSG) ve Juventus (JUV) futbol kulüpleri için Chiliz taraftar tokenlerinin Launchpool platformundaki en son özellik olacağını duyuruldu.

Launchpool platformu, kullanıcıların Binance’in inovasyon alanında listelenmesinden hemen önce belirli ödül varlıkları toplamak için 30 güne kadar token yatırmalarına izin veriyor. Bu, çiftlik varlıkları için anlık bir pazar sağlamaya yarıyor.

Bu listeler, kullanıcıların 15 Aralık 00:00 UTC’den (TSİ 03:00) itibaren Binance Coin (BSB), Binance Dollar (BUSD) ve Chiliz’i (CHZ) PSG veya JUV’ye karşı yatırabilmelerini sağlıyor..

Binance daha sonra, 21 Aralık UTC 06:00’da (TSİ 09:00) taraftar tokenleri ile BSB, BUSD ve CHZ arasındaki ticaret perlerini açacak.

Havuzu ödülleri yaklaşık 210.000 JUV ve yaklaşık 180.000 PSG’den oluşuyor. Bunların büyük kısmı (% 70) BNB havuzlarına,% 20’si Chiliz havuzlarına ve% 10’u Binance Dolarına tahsis edilecek.

Ödül dağıtımı da zamanla değişiklik gösterecek ve mevcut toplam ödülün % 8.33’ü ticaret çiftleri başlamadan önce ilk altı gün boyunca günlük olarak üretilecek.

Bu rakam daha sonra 21-28 Aralık arasında günlük % 2,5’e düşerken, 29 Aralık’tan 13 Ocak’a kadar günlük % 1,875’e daha düşüyor.

Binance, Chiliz platformunun ilk yatırımcısıydı ve bu son duyuru, uzun vadeli gelecek için bir ortaklık vizyonu ortaya koyuyor.

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, Binance CEO’su CZ, platformun “kriptoyu ana akım kitlelere getirme konusunda büyük potansiyele” sahip olduğunu iddia ederken,

“Bu yeni ortaklık, önümüzdeki 5-7 yıl içinde spor ve eğlence sektörünü tokenizasyonu konusundaki orijinal vizyonumuzu gerçekten de kanıtlıyor.”

Chiliz, UFC gibi diğer spor franchise’larının yanı sıra büyük futbol takımlarıyla aktif olarak ortaklıklar imzaladı ve çok daha fazla ortağı dâhil etme planları var.

Cointelegraph’ın bildirdiğine göre, Chiliz ve işlettiği Socios platformu, kısa süre önce bir Visa banka kartı çıkardı ve satın alma işlemleri için fan token ödülleri sundu.

Cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin