Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance Doğu Avrupa hesaplarını kapattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Doğu Avrupa hesaplarını kapattı! Binance‘in bazı kullanıcıları son birkaç saatte hesaplarının kapatıldığı konusunda şikayetçi oldular. Şimdiye kadar bu durumdan Sırbistan’ın en çok etkilenen ülke olduğu belirtiliyor. Ancak Bosna-Hersek ve Beyaz Rusya vatandaşları da aynı konudan şikayetçiler.

Binance Doğu Avrupa hesaplarını neden kapatıyor?

İranlıların fonlarını Malta merkezli borsadan çekmek için bildirimler almasından sadece birkaç hafta sonra, Binance birkaç Doğu Avrupa ülkesindeki kullanıcıları hesaplarını kapatıyor gibi görünüyor. Birçok kullanıcı giriş yapmaya çalışırken bunun gibi bir mesaj aldı:

https://twitter.com/Sava85B/status/1065709839865823232

https://twitter.com/cz_binance/status/1065792534805237760

İlk şikayetler bir hafta önce sosyal medyada yankı bulmuştu. İsteğe bağlı KYC sürecini tamamlamış görünen ilk Sırp Twitter kullanıcıları, paralarını geri çekmelerini isteyen bir mesaj aldı. Ancak takip eden günlerde, şikayetlerin ritminin yavaşladığı ve hesapların kapatılması sürecinin yeniden gözden geçirildiği veya en azından geçici olarak durdurulduğu belirtildi.

Bazı Sırplar, yasağın İran ile yakın zamanda gerçekleşen sürtüşmeden dolayı kendi ülkelerinin de bu yaptırımlardan etkilendiğini söyledi.

Bu bölgesel baskının, bölge ülkelerdeki mali düzenlemelere uyum ile ilgili olabileceği de belirtilenler arasında. Fakat İran örneğinde olduğu gibi, ne yazık ki en büyük darbe genel kullanıcılar tarafından alınacak…

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin