Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance, Dogecoin’e kayıtsız kalmadı: 3 yeni ticaret çifti yarın açılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gün, organize grupların borsayı nasıl sallayabileceğini gösterdi. Bu organize hareket, Dogecoin piyasasında da açıkça görüldü. Dünyanın dört bir yanından trader’lar Dogecoin heyecanına ilgilerini gösterdi ve muhtemelen bu nedenle, önde gelen borsa Binance dijital varlık için daha fazla alım satım çifti ekledi.

Binance yarın üç yeni çift ekliyor

Binance’e göre, DOGE ile 2 Şubat’tan itibaren ticaret yapılabilecek üç fiat çifti eklenecek. Duyuru şöyle:

“Binance, 2021-02-02 10:00 AM (UTC) itibarıyla DOGE/AUD, DOGE/BRL ve DOT/NGN ticaret çiftleri için alım satım açacak.”

Dogecoin yükselişinden Telegram grupları mı sorumlu?

Cuma günü tanık olunan sert yükseliş, bir grup Telegram kullanıcısıyla ilişkilendirildi. Grubun üyeleri DOGE’yi iki günde %1.335 artırdı ve bu da fiyatı 0,0069 dolardan 0,1004 dolara taşıdı. Bazı düzeltmelere rağmen, dijital varlık yazım sırasında 0,0393 dolarda. DOGE’nin fiyatında başka bir yükselişi çevreleyen spekülasyonlar var, ancak şu anda grup odak noktasını XRP’ye kaydırmış durumda.

Venture Coinist’ten Luke Martin konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Bunu söylemek bana acı veriyor ama ama görünüşe göre $DOGE’u pompalayan sıcak para $XRP’ye geçmeye başladı.”

XRP de sert yükseldi

XRP, 10 saat içinde %59’luk bir yükselişe tanık olduğu ve değerini 0,7282 dolara kadar yükselttiği için bu koordineli eylemde herhangi bir gecikme yaşanmadı. XRP piyasası, bu yazı yazılırken güçlü bir düzeltmeye tanık oluyor ve dijital varlık şu anda 0,6394 dolardan işlem görüyor.

Bu arada kendisini sık sık “DOGE’nin CEO’su” olarak tanıtan Elon Musk, Dogecoin projesiyle ilgili konuştu. DOGE hakkında ara sıra tweet atan Musk şunları söyledi:

“Bunlar gerçekten sadece şaka amaçlıdır, ancak Dogecoin’in kripto para birimleriyle dalga geçmek için bir şaka olarak yapıldığını biliyorsunuz. En ironik sonuç, Dogecoin’in gelecekte dünyanın para birimi haline gelmesi olacaktır.”

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin