Binance coin yakımı
Binance coin son yakım işlemi de tamamlandı. Borsa gelir artışı bekliyor

Binance Coin çoklu paralarla eşleştiriliyor: BNB bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda, Binance Coin (BNB) çeşitli borsa platformlarında çoklu paralarla eşleştiriliyor. BNB 68 kripto para ile eşleşti ve 7 tanesi ile işlem gördü. BNB son zamanlarda fazlaca toparlanma eğilimi gösteriyor.

Binance bugün platformuna yeni işlem çiftleri ekledi

Son 7 gün içinde Binance Coin, THETA, Civic (CVC) ve SKY ile eşleştirildi. Bunun, BNB’nin alım satım fiyatının 12,32 dolardan 13,32 dolara yükselmesiyle sonuçlandığı tahmin ediliyor. Binance, resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, XRP/BNB, TUSD/USDT, XLM/USDT ve IOTA/USDT işlem çiftlerini platformuna ekliyor.

Duyuru Binance tarafından 3 saat önce yapıldı. Binance bugün platformuna Ripple, Binance Coin, Tether ve IOTA’ya ilişkin işlem çiftlerini ekledi. Binance, 1 milyar dolarlık Lab Fonu’nu onaylamadı. Konuya yönelik söylentiler ise sosyal medya mecralarında büyüyor.

Binance Coin Ethereum Classic’i geride bıraktı

Binance, Binance Coin olarak adlandırılan kendi özel tokenini çıkardı. BNB, yerel olarak Ethereum Blockchain’inde çalışır ve ERC20 token standardına bağlıdır. Token, 200 milyonluk bir toplam tedarik ile inşa edildi. Binance, BNB tedarikinin (100 milyon) arzının yarısı tek başına geçene kadar BNB’yi geri almak ve tüketmek için her çeyrek faydasının %20’sini kullanmayı amaçlıyor.

Yazım sırasında BNB, 1,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14,14 dolar seviyesinden işlem görüyor. BNB, son bir saat içinde %3,07’lik bir artış ve son 24 saatte %12,38’lik bir artış kaydetti. BNB, haftalık %10,42’lik bir büyüme gösteriyor. Piyasa değerindeki büyüme ile BNB, global pazarda daha yüksek bir sıralama elde etti ve 17. sırada yer almak için Ethereum Classic’i geride bıraktı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin