featured

Binance boğaları 303 dolar desteğini güvenceye aldı: daha fazla kazanç yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BNB’nin 303 dolarlık destek seviyesini koruması, son 48 saatte yüzde 3,5’in üzerinde artışla yükselişe neden oldu. Binance Coin [BNB] son 48 saatte yüzde 3,5’in üzerinde artış kaydederek anlık verilerde daha da yükseldi. Altcoin 313 dolardan işlem gördü. Hafif yükseliş momentumu boğaları takip ederek 303 dolar destek seviyesini garantiledi. Güncel tarihli bir fiyat raporu, bu destek seviyesinin BNB alıcıları için bir toplanma noktası olarak önemini vurguladı.

Bu süreçte Bitcoin [BTC] 27 bin dolarlık fiyat bölgesine girerken BNB boğaları daha fazla kazanç elde etmeye çalışacak. Ancak, mücadele etmeleri gereken güçlü bir düşüş emri bloğu var.

Binance 303 dolarlık destek seviyesini korudu

Binance coin güncel grafik
(Kaynak: BNB/USDT on Trading View)

303 dolar seviyesi daha önce BNB için güçlü bir destek görevi görmüştü. Nisan ayının başında bu destek seviyesinin test edilmesi BNB’nin yılbaşından bugüne kadarki en yüksek değeri olan 350 dolara kadar yükseldiğini gördü. BNB boğaları tekrar aynı seviyeyi yakalamayı umuyor olacak.

Güncel verilerde, grafik göstergeleri hafif yükseliş momentumunu destekledi. OBV, gelen hacmin sinyalini vermek için bir artış kaydetti. RSI ayrıca nötr 50’nin üzerine çıktı ve 56.1’de kaldı. CMF, 0.15 okuma ile yeni bir seviye kaydetti.

BNB 303 dolar desteğinde tutunmaya devam ederse BNB/USDT paritesini son fiyat tavanını 350 dolardan yeniden test etmeye yönlendirebilecek yükseliş ivmesinin bir işareti olacaktır. Ancak boğalar, 350 dolar fiyat bölgesindeki aşağı yönlü satım bloğu nedeniyle önemli bir gerilemeyle karşı karşıya kalabilir. Olumsuz tarafı, 303 dolarlık desteğin yeniden test edilmesi zayıflayan bir yapıyı işaret edebilir. Böyle bir hareket, satıcıların altcoini martın en düşük seviyesi olan 283 dolara düşürdüğünü görebilir.

Karışık piyasa hareketleri yükseliş rallisini engelleyebilir!

Binance coin
(Kaynak: Santiment)

Santiment analizinde BNB’nin 30 günlük Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranına ilişkin bir görünüm, BNB’nin aşırı değerli bölgeye geçtiğini gösterdi. Güncel verilere göre MVRV metriği yaklaşık yüzde 2 seviyelerini kaydetti. Ayrıca altcoin için yukarı yönlü hareketin arttığına yönelik işaretler attı.

Bununla birlikte, Binance ayıları vadeli işlem piyasasında hâlâ önemli bir kontrole sahip. Coinalyze’den alınan veriler, fonlama oranlarının negatif kaldığını ve açık faizin düşüşünü gösterdi. BTC’nin fiyat hareketi BNB’nin fiyat yönünü etkileyebileceğinden, yatırımcılar Bitcoin’in fiyat hareketini ve genel piyasa duyarlılığını takip etmelidir.

ambcrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin