featured

Cardano ADA düşerken zincir üstü göstergeler neye işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyası değişmeye devam ederken son zamanlarda karışık sinyaller alan bir altcoin çeşidi de Cardano ADA oluyor. Teklif-Satış Hacmi Dengesizliği göstergesinden gelen yükseliş sinyaline rağmen zincir üstü göstergelerin çoğu ADA için düşüş eğilimini sürdürüyor. Peki bu durum yatırımcıyı nasıl etkileyecek?

Göstergeler Cardano ADA için neye işaret ediyor?

Into The Block’tan alınan verilere göre dört temel gösterge ADA Cardano analizi için oldukça kasvetli bir tablo çiziyor. Bunlar arasında konsantrasyon göstergesi, para göstergesi, net ağ büyüme göstergesi ve büyük işlemler göstergesi yer alıyor. Büyük sahipler yani “balinalar” tarafından ADA konsantrasyonu düştüğünde, büyük sahipler varlıklarını satar ve bu durum genellikle düşüş eğilimi yaratır. Benzer şekilde, In the Money göstergesi düştüğünde bu durum azalan sayıda ADA adresinin konumlarından kâr elde ettiği anlamına gelir ve bu da düşüş eğilimi olduğunu gösterir.

(Kaynak: TradingVIew)

Yeni ADA adreslerinin bakımı takip eden Net Network Growth göstergeleri de aşağı yönlü bir eğiliminde. Bu beklentiler ağ büyümesinde bir düşüşe ve bu yaşanacak düşüş eğilimi potansiyel bir azalışa işaret ediyor. Ek olarak artan büyük sayıdaki azalma, genellikle kurumsal ilkelerin ilgi eksikliği anlamında gelir ve yine bir düşüş eğilimine işaret eder.

Cardano Ada tahminleri

ADA Cardano beklentileri, meme coin SOPANGE gibi Alım-Satış Hacmi Dengesizliği yükselişini sürdürme ve bu da bütünü güçlü satın alma baskısının olabileceğini gösteriyor. Bu gösterge, emir defterinin alım yolunda ADA hacmi ile satış hacmi arasındaki açıklığın mesafesini ifade eder. Bu dengesizlik pozitif olduğunda ADA’yı satın almak için listeden daha yüksek bir talep olduğunu ve potansiyel olarak fiyatı artırdığını gösterir.

Bu artış göstergelerine rağmen ADA Cardano dolar bazında son fiyat performansı zincir üstü geçiş göstergelerine benzer bir tablo çiziyor. TradingView verileri, ADA fiyatının geçen haftaya göre yüzde 7,30 ve geçen aya göre yüzde 9,68 düştüğünü gösteriyor. Mevcut piyasa değeri, 24 kullandıkları 194 milyon teslimat işlem hacmiyle 12,75 milyar dolardır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin