Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI için beklenen yön
Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI için beklenen yön

Binance Coin balina sayısı neredeyse ikiye katlandı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 100.000 veya daha fazla BNB’ye sahip Binance Coin balinalarının sayısı son 6 ayda %84,6 artış gösterdi. Santiment ekibinin paylaştığı verilere göre, bu kategorideki yatırımcı sayısının belirtilen dönemde 26’dan 48’e çıktığı ifade edildi. Binance Coin analizleri, aşağıdaki açıklama ve BNB balinalarının büyümesini gösteren eşlik eden grafik aracılığıyla paylaşıldı.

Binance Coin tüm zamanlar zirvesinde

Binance Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 175 dolara ulaştı ve Bitcoin’den ayrıştı. BNB’nin ilk yükselişinden hemen önce, dört hafta öncesine kıyasla, 6 ay önce 100k+ tokenli 26 BNB adresi vardı.

Başka bir analizde, Binance Smart zincirindeki günlük işlem sayısının Ethereum’u aştığı gözlemlendi. Ölçümleri bir kez daha kontrol ettiğimizde Binance Akıllı Zincirinin son 24 saatte 2.124 milyon işlem gerçekleştirdiğini görüyoruz. Ethereum’da ise ağ 1.258 milyon işlem gerçekleştirdi.

Matematiksel olarak, Binance Akıllı Zincirindeki günlük işlem sayısı Ethereum’un neredeyse iki katına çıktı. Binance CEO’su CZ, bu kilometre taşını aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

Yüksek ağ etkinliği, bir Blockchain ağının yerel tokeni ile karşılık gelen bir artışla birlikte yaşanıyor. Binance Akıllı Zincir durumunda, BNB dünün en düşük seviyesi olan 127 dolardan %57 kazanç elde ederek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 199.67 dolara dokundu.

Binance Coin (BNB) tarafından sergilenen muazzam kazançlar, PancakeSwap’in merkezsiz borsasında artan ticaret faaliyetlerinden de kaynaklanıyor. İkinci platform, CZ tarafından Twitter üzerinden bir kez daha vurgulandığı üzere, ticaret hacmi açısından en büyük ikinci DEX.

Binance Coin, Ethereum’a kıyasla daha düşük ücretlerle cezbedilen Binance Akıllı Zincir üzerine daha fazla DApp inşa edildiğinden yıl boyunca gelişmeye devam edebilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin