Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

Binance Charity, yeni yıl ile beraber Web3 bursları finanse edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz sene hız kazanan Web3 kavramı için 2023 senesi bir milat olabilir. Bu yıl içinde Web3 alanında gelişmelerin daha çok olacağı düşünülüyor. Şirketler ise gelişen dinamiklere ayak uydurmak ve kendini geliştirmek isteyen bireyler için burs imkanı sağlamayı amaçlıyor. Bunlardan biri de Binance Charity olacak.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’ın bir  kolu olan Binance Charity Fund, 2023’te 30.665 Web3 bursunu finanse edecek. Konuya ilişkin açıklama yapan kurum, 30 binden fazla Web3 bursu için bir bütçe ayıracak.

Binance Charity Scholar Programı, yeni öğrencilerin gelişmekte olan Web3 alanında mali engellerle karşılaşmadan beceri ve deneyim geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Binance, çalışanların çeşitliliğini ve yeteneklerini artırmayı isteyerek, bu Aland daha fazla kişinin deneyim kazanmasını istiyor.

Binance Charity’den önemli burs atılımı

Web3, Blockchain teknolojisi, kripto para birimi ve NFT’ler üzerine inşa edilen internetin bir sonraki yinelemesine atıfta bulunuldu.

Diğer taraftan son altı ayda Binance Charity, sağladığı bursalarla dikkat çekti. Kurum daha öncesinde Binance ve finans şirketi Paxos tarafından kurulan, dolara sabitlenmiş bir stablecoin olan BUSD cinsinden 2,2 milyon ABD dolarından fazla bağışta bulundu. Bu sayede tam olarak 82.000 başvuru arasından 36.500 kişi ya da kişilere burs imkanı sağlandı.

Bursaların büyük çoğunluğu ise şu ülkelerden oluştu: Avustralya, Kıbrıs, Fransa, Almanya, Nijerya ve Senegal. En çok öne çıkan bu ülkeler olsa da dünyanın dört bir yanından eğitim tesislerine burs imkanı sunuldu.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin