Stablecoin Tether, Kanada’da bu ayın sonunda delist edilecek!

Stablecoin Tether, Kanada’da bu ayın sonunda delist edilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stablecoin’lerin akıbeti son zamanlarda sıkça konuşuluyor. Düzenleyicilerin kontrol altına almak istediği sabit para birimleri, devletlerin dikkatini çekiyor. Geleneksel para birimleri gibi hareket edebilen stablecoin’ler ülkeler için risk teşkil ediyor. Ancak her stablecoin’i bu düzende almak mümkün değil.

Stablecoin Tether olarak her zaman en güçlü duruşu sergileyen kripto para birimi olmuştur. Şimdi Tether, Amerika kıtasında delist edilmeyi bekliyor. Önemli bir borsa olan crypto.com Kanada’da stablecoin Tether’i delist edecek.

Kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı crypto.com, dünyanın önde gelen stablecoin Tether’i Kanadalılar için listeden çıkaracağını duyurdu.

Borsanın stablecoin Tether kararı bu ay içinde geldi

crypto.com geçtiğimiz günlerde Kanadalı müşterilerine yönelik yeni bir karar aldı. Borsa, stablecoin Tether’in bu ay sonunda listeden çıkaracağını açıkladı. 31 ocak tarihinden itibaren ülke içinde yaşayan yatırımcılar USDT ile işlem yapamayacak.

Kripto para borsası, konuya ilişkin müşterilerine USDT’yi desteklenmeyeceğini bildiren bir e-posta gönderdi.

Firma, o tarihte USDT’yi listeden çıkaracağını ve tüm USDT işlemlerini askıya alacağını belirtti. crypto.com

“Lütfen geçerlilik tarihinden önce USDT bakiyenizi gözden geçirin. Gerekli işlemleri (örneğin para çekme veya dönüştürme) yapmak için acilen harekete geçin.”

crypto.com, borsanın bu tarihten itibaren stablecoin Tether alım satımını, para yatırmayı ve çekmeyi artık desteklemeyecek. Şubat ayı ile beraber hiçbir USDT para yatırma işlemine kredi verilmeyecek.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin