Binance Chain demo versiyonu yayında.
Binance Chain açılış tarihi belli oldu... Binance kendi ağına taşınıyor

Binance CEO’su duyurdu: Binance Chain demo versiyonu yayında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  1. En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, merkezi yönetimsiz çiftleri listelemeye olanak sağlayacak olan Binance Chain adlı bir demo versiyonunu piyasaya sürdüğünü açıkladı. Şirket CEO’su Changpeng Zhao, kripto pazarının merkezi ve merkezi olmayan Binance platformlarının geleceğini belirleyeceğini söyledi.

Changpeng Zhao’nun açıklamasına göre kripto pazarı, Binance’in mevcut merkezi borsası ve yeni DEX işlem platformunu nasıl geliştireceğini belirleyecek.

Binance Chain başlatılacak mı?

Zhao:

Piyasanın karar vermesine izin vereceğiz.

Yine de Binance Chain’in resmi olarak başlatılacağı açık değil. Ancak YouTube’da Zhao videosu sunumu olarak yayınlanan alfa sürümü, birçok teknik bilgi içeriyor.

Zhao, kripto paraların çıkarılması, ticaret çiftlerinin listelenmesi ve siparişlerin verilmesi sürecini de açıkladı. Sunum, gelecekte Binance Chain’in yerli parası olacak BNB ile ilgili bir örneğe dayanıyor. Ancak, demo sürümü grafik kullanıcı arabiriminden (GUI) yoksun. Bu nedenle video, müşterilerin kullanacağı arabirimi temsil etmiyor.

Demo versiyon neleri içeriyor?

Zhao Twitter adresinden şu ifadeleri kullandı:

Binance Dencentralized Exchange’in (DEX) ilk (kaba, ön alfa) demosunda tokenlerin yayınlanması, listelenmesi ve ticareti gösteriliyor.

Binance, DEX projesini Mart ayında şirketin merkezi ve merkezi olmayan platformların bağımsız varlıklar olarak bir arada bulunacağını ancak birbirini tamamlayacağını ifade etti.

Geliştirme için halka açık Blockchain kullanılacak

O dönemde Binance, DEX platformu fikrinin, müşterilerine yeni alım satım tekliflerini analiz etmesinin bir sonucu olduğunu söylemişti. Şirket, Binance Chain’in geliştirilmesi için halka açık Blockchain kullanmayı planlıyor.

Binance’in mevcut merkezi kripto para borsası, kripto pazarındaki en büyük oyunculardan biri olarak dikkat çekiyor ve haberin hazırlandığı sırada, son 24 saatte 1,1 milyar dolarlık işlem hacmine sahip.

Platform, yeni dijital paraları listelemeye karar verirken genellikle büyük fiyat hareketlerine sebep oluyor. Bu hafta, Binance yeni kripto paraları eklemek için birtakım kurallar yayımlamıştı.

cryptovest

 En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kazançlı günlük Binance sinyalleri almak ister miydiniz? Karşınızda DailyBinance!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin