Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi
Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi

Binance CEO’sundan ileri görüşlü fiyat tahmini: “Kripto paralar 1000X artacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük borsası olan Binance’nin CEO’su Changpen Zhao, kripto paralarla ilgili bir öngörü paylaştı. Bu öngörüsüne göre, kripto para birimleri yalnızca baskı nedeniyle 1000 kattan daha fazla artacak.

ABD dolarının sınırsız olmasının sonuçları

Birleşik Devletler herhangi bir borcunu hemen ödeyebilir, çünkü bunun için her zaman para basabilir.

Bunlar, yakın zamanda İnternette yayınlanan bir video’da eski Federal Rezerv Başkanı Alan Greenspan’ın Ağustos 2011’den kalma sözleri.

Bu açıklama, “ABD Hazine bonosu yatırım için güvenli midir?” sorusunun cevabıydı. Greenspan’ın “çok fazla” yanıtını vermesi ABD’in, havadan para kazanabilmesine bağlandı, bu nedenle “temerrüt olasılığı” ABD için söz konu değil.

Sadece birkaç gün önce ECB, baş ekonomisti Peter Praet: “Para yaratabiliriz” diyerek benzer düşünceleri tekrarladı. Merkez bankalarının ne yaptığını hakkında hepimizin tahmin ettiği şeyler çok doğru olduğu anlamına gelir.

Binance CEO’su, kriptolar baskı nedeniyle artacak

Bu, elbette, bir kripto para birimi topluluğunun başlamasına sebep oldu ve Binance CEO’su Changpen Zhao‘nun dediği gibi, fiat ile karşılaştırıldığında bitcoin ve kripto ağı fiyatlarındaki keskin bir artışı tetikleyebilir.

Zhao Twitter’da şu görüşü paylaştı:

Kripto yalnızca baskı nedeniyle 1000 kattan daha fazla artacak.

ABD doları shitcoin

Kripto topluluğunun tepkisi ve görüşüne göre ABD doları nihai shitcoin’dir. Bu, hükumetin 22 trilyon doların üzerinde olan kamu borcunu çok fazla önemsememesinin nedeni olabilir. Kayıt, sürekli artan federal harcamaların bir sonucudur ve Maliye Bakanlığı’nın vergi geliri de sürekli düşmektedir.

Kongre Bütçe Ofisi bu yılın başlarında şu açıklamayı yaptı:

II. Dünya Savaşı’ndan hemen sonraki dönem dışında, ortalama açığın uzun yıllar boyunca çok fazla olduğu tek zaman, 2007-2009 durgunluğundan sonraydı. ABD’nin bu borçlanma boyutunda ulusal borcun bir kaçışına ihtiyacı varsa, sadece “Yazdır” (Para Basma) düğmesine basabilirler ve işleri halledebilirler; bu yüzden endişelenmekte haklıyız.

Henry Ford’un dediği gibi;

Ülke halkının bankacılık ve para sistemimizi anlamaması çok iyi, çünkü anlarlarsa yarın sabahtan önce bir devrim olacağına inanıyorum.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin