Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Binance CEO’su: “Yattığınız yerden para kazanmak ister misiniz?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde, önde gelen kripto para birimi borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, insanların uykularında kripto para birimi kazanmak isteyip istemediklerini sorduğu bir tweet paylaştı. Söz konusu paylaşım üzerine BNB fiyatında kayda değer değişimler izlendi.

Binance Coin (BNB) son 24 saatte yüzde 3,16 arttı. Bununla birlikte söz konusu artış, borsanın CEO’su Changpeng Zhao’nun, gizemli bir tweet atmasından hemen sonra geldi.

Görüldüğü üzere Binance, kullanıcıların uyurken para kazanmalarına olanak tanıyan, ticaret yapmak veya başka faaliyetlerde bulunmak zorunda kalmadan pasif kazanç elde etmelerini sağlayacak yeni bir yöntemi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zhao ayrıca, söz konusu gelişmenin bugün hayata geçeceği imasında da bulundu.

Topluluk, söz konusu yeniliğinin Binance Lending olacağı görüşünde.

Binance Lending nedir?

Önde gelen kripto para borsası, marj işlem özelliklerini geçen ay geri getirmişti.

CZ’nin son tweet’ini takiben, borsaya borçlanma yeteneğinin (lending) gelmesi söz konusu. Bu özellik aracılığıyla kullanıcılar, kaldıraç olarak kullanmak isteyenler için kripto paralarını ödünç verebilecekler. Buna karşılık, kripto para birimlerini ödünç verdikleri süreye bağlı olarak belirli bir faiz alabilecekler.

Söz konusu gelişmenin Binance kullanıcıları için daha fazla fayda sağlaması bekleniyor. Ancak bu yazının yazıldığı sırada, Binance Lending için açılış sayfası halen mevcut değil.

Aynı zamanda, Binance’in tüm ekosistemi boyunca kripto para ödünç verme ve ödünç alma hizmetleri sağlamak için California merkezli Cred ile bir anlaşmaya girdiği belirtiliyor.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin