ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Binance CEO’su LUNA yatırımı hakkında çıkan haberler için asparagas söyleminde bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genellikle CZ olarak bilinen Binance Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, kripto borsasının Terra projesine 300 milyon dolar yatırım yaptığı haberlerini yalandı. Yatırımcılar ise Binance’ın son yaptığı hamleler sonrasında inandırcılığı şüphe ediliyor.

CZ’nin Binance’in erken aşamalarda Terra’ya katılımıyla ilgili açıklaması, Binance’in 2018’de Terra’ya yalnızca 3 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladığı sekiz bölümlük bir tweet iletisi paylaştı:

“Binance, Luna’nın fon toplamasının 2. turuna katılmadı ve herhangi bir UST satın almadık. Binance Labs, 2018’de Terra’ya (katman 0 blok zinciri) 3 milyon ABD doları yatırım yaptı. UST, ilk yatırımımızdan çok sonra geldi.”

LUNA yatırımı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor

Jump Crypto’nun ayrıca LUNA’ya 300 Milyon dolarlık yatırım yaptığı iddia ediliyor. Bay Zhao, TheBlockCrypto.com’dan Larry Cermak’ın, Binance’in 2019 ve 2021’de tohum turlarına öncülük etmesi nedeniyle CZ’nin Terra efsanesi hakkında tutkuyla tweet attığını ima eden bir iddiasına yanıt verdi. Ayrıca, kripto borsası Jump ile birlikte 300 milyon dolar yatırım yapmıştı. Kripto da benzer bir miktar koymuştu. Larry Cermak’ın şu açıklaması ise kafa karıştırdı:

“CZ’nin LUNA hakkında neden bu kadar tutkuyla tweet attığını anlamak kolay. Binance, Terra’nın tohum turunu 2019’da ve Terra’nın 2021 turunu yönetti. 6 ay önce sona eren sonuncusunda, 4y ve 1y cliff (Jump ile aynı miktarda) ile 300 milyon dolar yatırım yaptılar.”

LUNA yatırımı, CZ tarafından yalanlanıyor. Ancak farklı yorumlarında yapıldığı görülüyor. Daha öncesinde yatırım yapan borsa, sonrasında ilişiğini kestiği tweet yoluyla paylaşıldı. Ancak buna rağmen yatırımcılar Binance borsasına oldukça kızgın.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin