Yatırımcının kafası karışık: Terra kurucusu Do Kwon çözüm ararken, Binance CEO’su çatallamanın işe yaramayacağını söylüyor!

Yatırımcının kafası karışık: Terra kurucusu Do Kwon çözüm ararken, Binance CEO’su çatallamanın işe yaramayacağını söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA ve UST çöküşünün üzerinden ortalama 5 gün geçti. Ancak tartışmalar henüz bitmedi. Dünya çapında ciddi bir yatırımcıyı barındıran LUNA ve UST için kurtarma çabaları sürüyor. Yatırımcılar çözüm yollarını düşünürken, şirketin nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Bunun için bazı adımlar atılacak olsa da Binance CEO’su başarılı olmayacağını düşünüyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Terra’nın blok zincirini çatallama planının işe yarayacağını düşünmediğini çünkü bunun herhangi bir değer sağlamayacağını söyledi.

Zhao Cumartesi günü Terra’da yaşanan gelişmeleri bir tweet ile özetledi. CEO, kurtarma operasyonları için şok bir açıklama yaptı. Tweet’te “Bu işe yaramayacak. Çatallama, yeni çatala herhangi bir değer kazandırmaz. Bu, oyalama ve yatırımcıyı kandırma olabilir” açıklamasını yaptı.

Binance CEO’su Terra için umutlu değil

Zhao’nun tweet’i, Terraform Labs’ın kurucusu ve CEO’su Do Kwon’un geçen haftaki çöküşünden sonra Terra için bir canlanma planı önermesinden bir gün sonra geldi. Kwon, Terra blok zincirini çatallayarak yeni bir zincir oluşturdu ve paydaşlara 1 milyar token dağıttı. Kwon, 

“Terra topluluğu, topluluğu ve geliştirici ekosistemini korumak için zinciri yeniden oluşturmalıdır.”

Yapılan açıklamaya rağmen Zhao, ”kripto para basmak değer yaratmaz. Sadece mevcut varlıkların sahiplerini sulandırır” söyleminde bulundu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Terra ekibinin çabasını yeterli bulmuyor.

Zhao ayrıca Luna Foundation Guard’ın Bitcoin rezervlerinin nerede olduğunu da sorguladı. “Önce bu BTC’lerin TÜMÜ UST’yi geri almak için kullanılması gerekmez mi?” O sordu.

Cuma günü gelen haberlere göre, Luna Foundation Guard tarafından 1,2 milyar dolardan fazla Bitcoin rezervi açıklanmadı. UST’yi desteklemek için 2 milyar dolardan fazla Bitcoin rezervi biriktirdi ve 750 milyon dolarlık Bitcoin kredisi sağladı. Ek olarak, 9.658 Bitcoin (mevcut fiyatlarla 288 milyon dolardan fazla) açıklanmadı.

Genel olarak, Zhao, geçen hafta Terra ekibinin stabilcoin TerraUSD (UST) ve onun ilgili tokenı Luna’nın  çöküşünü “çok hayal kırıklığı” olarak nitelendirdi.

UST, ABD dolarına karşı sabit değerini kaybettiğinde tokenlar çöktü. LUNA üzerinde fiyatını yüksek tutması için inanılmaz bir baskı oluşturdu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin