Binance, büyük bir yatırımla banka satın almayı düşünüyor

Binance Card yeni desteklemeleri duyurdu: Sisteme 3 yeni kripto varlık dahil edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının büyüyen borsası Binance, emin adımlarla devasa bir şirket olma yolunda ilerliyor. Dev borsanın amacı sadece büyümek değil, aynı zamanda kalıcı olmak. Bu yüzden farklı adımlar atarak hem piyasa içinde hem reel sektörde yeni iş sahalarını oluşturuyor.

Binance sadece iş sahası oluşturmakla kalmayıp müşterilerinin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Tam bu düzlemde Binance Card devreye giriyor. Daha öncesinde tanıttığı kart ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Binance Card sahipleri artık XRP, AVAX ve SHIB dahil olmak üzere desteklenen 14 kripto para birimine erişebiliyor. Daha öncesinde 11 olan bu sayı bugün itibarıyla eklenen varlıklarla 14’e çıktı.

Binance Card müjdesi bugün paylaşıldı

Binance, Cuma günü yaptığı açıklamada, Binance Card ile artık üç yeni altcoin’i desteklediğini duyurdu. Kart kullanıcıları artık Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB) ve Avalanche (AVAX) varlıklarına erişme olanağına sahip olabilecek.

Binance Card, sahiplerinin “60 milyondan fazla çevrimiçi ve fiziksel mağazada kripto para birimlerini dönüştürmesine ve harcamasına” olanak tanıyor. Ancak kart yalnızca Avrupa vatandaşları ve web sitesine göre Ukraynalı mülteciler için geçerlidir. Ukrayna’daki çatışmanın tırmanmasından önce Binance, bu yıl bir ara Ukrayna’ya kart erişimini genişletme niyetindeydi.

En son ekleme ile kart artık Cardano (ADA), AVAX, Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Ethereum (ETH), Lazio (LAZIO), FC Porto Taraftar Token (PORTO), Santos FC Taraftar Token (SANTOS), SHIB, Swipe (SXP), Tether (USDT) ve XRP dahil 14 kripto para birimini destekliyor.

Binance yeni varlıklarla erişebilirliği genişletiyor

Desteklenen kriptoya yapılan yeni eklemeler, halihazırda Binance Card kullananlar için mevcut ödeme tercihlerini değiştirmiyor. Bu gelişme, Binance’in Arjantin’e ön ödemeli kartlar getirmek için Mastercard ile ortaklığını duyurmasından bir gün sonra geldi. İki finansal hizmet sağlayıcı, ülkedeki Binance kullanıcılarına ödeme olanaklarını genişletmek amacıyla bir araya gelecek.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin