Stablecoin Tether, Kanada’da bu ayın sonunda delist edilecek!

Müjdeli haber geldi: Tether bu güncellemeyi destekleyeceğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitfinex ve Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino Pazar günü bazı konular hakkında açıklama yaptı. Ardoino yaptığı açıklamada, Tether’in Birleşmenin bir kez daha ertelenebileceğine dair yaygın spekülasyonlar arasında ETH 2.0’ı desteklemeyi planladığını söyledi.

Ethereum Merge için geri sayım sürerken piyasada yeniden ertelenme söylentileri başladı. Ancak bu sefer geliştiriciler buna izi vermek istemiyor. Ayrıca Proof of Work’ten Proof of Stake geçiş bir milat olarak milat kabul edilecek. Bu yüzden geçişi diğer platformlarda desteklemek istiyor. Bu geçiş Ethereum kadar piyasa ve altcoin’ler için önemli.

Birleştirme birden çok kez ertelenmiş olsa da, geliştiriciler, zaman çizelgesi için, şimdi 19 Eylül haftasında gerçekleşmesinin beklendiğini söyledi. Henüz tarih net olsa da bir kesim temkinli yaklaşıyor.

Tether’den, Ethereum 2.0 desteklemesi

Ethereum’u bir hisse kanıtı (PoS) konsensüs mekanizmasına dönüştürecek olan Birleşmenin, ağın elektrik tüketimini %99’un üzerinde azaltması bekleniyor. Bu Ether için dönüm noktası olacak. Tüm dünyada madencilik tartışmaları sürerken bu şekilde bir geçiş olumlu yansayacağı düşünülüyor.

Hafta sonu boyunca, özellikle Georli ve Sepolia test ağı henüz iş kanıtı (PoW) konsensüs mekanizmasından PoS’a geçmediğinden, Merge’nin ertelendiği spekülasyonları yoğunlaştı.

Kripto hedge fonu Galois Capital, ankete katılanların %33’ünden fazlasının Ethereum’un iki zincire ayrılmasını beklediklerini söylediği bir anket paylaştı. Son olarak Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino,

“Bu PoW/PoS arasında neyi tercih ettiğim/tercih ettiğimizle ilgili değil. Stablecoin’ler sorumlu davranmalı ve kullanıcılar için kesintilerden kaçınmalıdır. Özellikle DeFi için gerçekten hassas olduğunu görmeliyiz.”

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin