Hack saldırısı sonrasında BNB sahiplerini kötü günler bekliyor mu?

Binance varlığına benzeyen yeni token lansmanı duyuruldu: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stader Labs’ın en son stake token’ı BNBx, BNB Chain’de yayına girdi. Stader Labs, staking ürünleri üreten bir kripto şirketi. Stader, likiditeyi korurken verimi en üst düzeye çıkarmak için Temmuz ayında yeni ürünlerini duyurdu.

Stader ise farklı bir yol izleyerek bu altyapıyı kullanarak yeni bir token ortaya çıkardı. Şirket ayrıca 3 saatten daha kısa bir sürede 1 milyon doların üzerinde BNB’nin stake edildiğini gördüklerini ve şu anda %300’e yakın APY teklif ettiklerini açıkladı.

BNBx, BNB zincirinde nasıl çalışır?

BNBx, şu anda Binance sahibi olan kullanıcılar için bir stake etme imkanı sunuyor. Stader, duyuruları sırasında, daha fazla insan BNBx ile stake etmeyi seçtikçe değerinin BNB’ye kıyasla artacağını açıkladı.

BNBx’in sabit bir APY’si yoktur. BNB ile platformlarında stake edildikten sonra, BNBx basılacak ve platformdaki çeşitli doğrulayıcılar arasında en uygun şekilde stake edilecektir. Doğrulayıcılar, kullanıcılar için APY’yi belirleyen bir ödül sunar. Şirket , belirli durumlarda %500’ün üzerinde APY ile kilitlenen toplam değere bağlı olarak kullanıcıların kazanabileceği tahmini bir APY tablosu yayınladı .

APY sayıları şu anda %5.5’lik temel APY’yi ve ayrıca Stader’dan %270’in üzerinde ödül APY’sini içermektedir.

Bu Binance token hakkında bilmeniz gerekenler

Stader kısa süre önce BNBx deneyimini ölçmek için bir beta testi yaptı. Testlerinin büyük bir başarı olduğunu ve kullanıcıların %100’ünün bir dakikadan kısa sürede stake yapabildiğini açıkladılar. Ayrıca, kullanıcıların deneyime çok yüksek puan verdiğini de ortaya çıkardılar.

BNBx, ödül odaklı bir likidite belirtecidir. Daha fazla ödül tahakkuk ettikçe, tokenin değeri de artacaktır. BNBx ve BNB arasındaki döviz kuru şu anda 1’de. Fakat yakında matematiksel bir formüle göre değişecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin