Binance, büyük bir yatırımla banka satın almayı düşünüyor

Binance banka mı satın alacak? İşte yapılan açıklamalar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında yaşanan ayı piyasası kimi şirket için bir fırsat oldu. Büyük kurumların çökmesi ya da iflas bayrağını çektiği bu dönemde yatırımlarına hız kesmeyen borsalar daha çok dikkat çekti.

2022 kripto kışı, sektördeki bazı popüler kripto firmaları için acımasız geçti. Ancak Binance ve FTX gibi ellerinde nakit para olan devler için, kazançlı oluyor.

Kripto borsası Binance, bu yıl piyasadaki bazı önemli satın almalar için 1 milyar dolar harcamaya hazır olduğunu açıkladı. En dikkat çekeni ise yabancı kaynakların yaptığı habere göre Binance banka satın alabilecek durumda olması…

Binance, istikrarlı bir büyüme kaydediyor

Dünyanın en büyük kripto borsasının CEO’su Changpeng Zhao, Bloomberg tarafından Perşembe günü yayınlanan bir raporda önemli bilgilere ulaşıldı. Kripto borsası geleneksel finans ve kripto para birimleri arasında bir köprü olmayı amaçlıyor. Bunun için Binance, geleneksel bankaları odak noktasına topluyor. 

Şirket tarafından gelen haberin ayrıntılarında Binance’in iş planına geleneksel banka satın alabileceğinin yolları açılabileceği vurgulanıyor.

Son gelişmelere göre, Binance şimdi geleneksel finans ve kripto endüstrisi arasındaki boşluğu kapatmak için banka satın almak istiyor. Lizbon’daki Web Zirvesi konferansında konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

“Belirli türde yerel lisanslara, geleneksel bankacılığa, ödeme hizmeti sağlayıcılarına, hatta bankalara sahip insanlar var. O şeylere bakıyoruz. Kripto ile geleneksel, finansal dünya arasında bir köprü olmak istiyoruz.”

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin