Binance Android kullanıcıları için önemli bir duyuru yaptı
Binance Android kullanıcıları için önemli bir duyuru yaptı

Binance Android kullanıcıları için önemli bir duyuru yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacimine göre bir numaralı borsa olan Binance, Android uygulamasının artık banka/kredi kartı ödemelerini desteklediğini duyurdu. Yeni özellik Bitcoin ve dört altcoin (Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin) için geçerli olacak.

Binance %3,5 komisyon alacak

Binance tarafından konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

Yukarıda belirtilen paralardan herhangi birini kredi kartınızla satın almak için, Binance Android Uygulamanızın 1.5.8.0 veya daha üst bir sürümle güncellendiğinden emin olmalısınız. Uygulamayı güncelledikten sonra, araç çubuğunun sağ ucunda ‘Kredi Kartı’ düğmesini göreceksiniz. Bundan sonra, belirli bir kripto para birimi seçmeniz ve işlemi onaylamanız gerekir.

Kişisel bilgilerinizi girmeniz ve kredi kartı bilgilerinizi vermeniz gereken Simplex.com adresine yönlendirileceksiniz. Her işlem için yüzde 3,5 ücret veya 10 dolar sabit ücret alınır (hangisi daha yüksekse). Paranız dakikalar içinde hesabınıza işlenir.

Simplex ortaklığı

Binance Ocak ayında, resmi web sitesi aracılığıyla kredi kartı ödeme seçeneğini başlattığını duyurdu. Bu yenilik, borsa kullanıcıları arasında en çok aranan taleplerden biriydi. Binance, İsrail merkezli startup ​​Simplex ile güçlerini birleştirdikten sonra banka/kredi kartlarıyla sorunsuz bir şekilde kripto satın almayı sağlayan bu yeni özelliği ortaya koymuş oldu.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin