BCH madencileri halving sonrasında Bitcoin’e akın ediyor!
BCH madencileri halving sonrasında Bitcoin’e akın ediyor!

BCH madencileri halving sonrasında Bitcoin’e akın ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel koronavirüs salgınından doğan piyasa oynaklığından nasibini alan kripto para sektöründe geçen hafta önemli bir ödül yarılanması yaşandı. BCH halving, sektöre önümüzdeki ay yaşanması beklenen BTC halving öncesinde bir prova niteliği taşıyordu. Şu ana dek madencilik tarafında yaşananlar dikkat çekici. Pek çok madenci BCH’yi bıraktı ve BTC’ye geçti.

BCH madencileri hash rate yükselişini fırsat bilerek Bitcoin’e geçiyor

Dünya Bitcoin Cash halving’e tanık olduktan sonra, yatırımcılar ve hatta madenciler çok daha kârlı olabileceği için BCH’den ayrılmaya ve Bitcoin’e geçmeye başladılar.

8 Nisan itibarıyla, Bitcoin Cash’in halving geçirmesiyle birlikte madencinin kârında yaklaşık yüzde elli kayıp oldu. Değer 12,5’ten 6,25’e düştü. BCH hash rate ödül yarılanmasını takiben sadece 24 saatte 3,5 EH/s’den 1,4 EH/s’ye düştü.

Bitcoin Cash kanadında işler yolunda gitmezken Bitcoin hash rate’i yükseliyor. Bu durum madencileri BTC’ye geçmeleri konusunda teşvik etti.

Yeni haftanın başlamasıyla Bitcoin fiyatı hayal kırıklığı yaratarak beklenenden büyük bir düşüş sergilemesine karşın Bitcoin vadelilerine ilgi artıyor. Bugün itibarıyla BTC vadelilerindeki hacim 2 milyar doları devirdi.

13 Mart’ta açık faiz, sadece bir günde yüzde 40 oranında düşmüştü. Bu da satış hacminin 3,5 milyar dolardan 2 milyar dolara düşmesine neden olmuştu.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin