Bancor X ağı EOS ağına geçerek birçok avantaj sağlayacak
Bancor X ağı EOS ağına geçerek birçok avantaj sağlayacak

Bancor yakında Bancor X ağını piyasaya sürecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor yakında ilk cross Blockchain dağıtık likidite ağı olan Bancor X ağını piyasaya sürecek. Hazırlık aşamasında, protokolü Block.one desteğiyle EOS ağına genişletti.

Bancor X ağı EOS ağına geçerek birçok avantaj sağlayacak

Başlangıçta Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Bancor protokolü, genel kodu EOS’a taşıyarak genişletildi. Bancor şimdi, Bancor X lansmanından önce ağın güvenliğini artırmak için kullanıcıları EOS ödül programına katılmaya teşvik ediyor. EOS ağına genişlemenin avantajları arasında şunlar vardır:

  • 1 saniye süren işlemler (Etereum’da> 10 saniyenin aksine)
  • İşlem ücreti (Ethereum’da 50 dolara kadar ulaşabilen Gas’ın aksine) ve önden çalışma riski yok. (EOS işlemleri, Ethereum’da olduğu gibi GAS ücretleri ile önceliklendirilmez).

Bancor X’de lanse edilecek ilk token projelerinden bazıları kripto fiat online bankası olan MyCryptoBank (MCB), merkezi olmayan sosyal platform Lumeos (LUME) ve iş fırsatları dApp HireVibe (HVT) olacak. Şirket, Bancor’un EOS ve Ethereum ekosistemleri üzerindeki otomatik cross Blockchain likiditesinin gücünü artırdı. Ayrıca şirket, büyüyen ve birlikte çalışabilen bir Blockchain endüstrisine yönelik iki muazzam güçlü ortak küresel altyapıyı bir araya getirmek için sabırsızlandığını belirtti.

EOS fiyat tahmini 2018-2020

Smartereum’a göre, uzmanlar bu yılın sonunda tokenin 37 dolar olabileceğine inanıyorlar. Kripto için beş yıllık tahmin ise yaklaşık 143 dolar seviyeleri olarak belirlendi. InvestingPr’e göre, kripto para biriminin 2020 yılına kadar 150 dolarlık bir seviyeye ulaşabileceğini öngörüyor. CoinSwitch’e göre, kriptonun bu yıl sonuna kadar 11 dolardan işlem yapacağını tahmin ediyor. Birçok kişi, fiyatın 2020’nin ortalarına kadar 95 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ardından, bu rakam muhtemelen düşüş gösterecek ve yılı 56,25 dolarla kapatacağına inanıyor

EOS son güncellemeler

Bitfinex, EOSfinex’in beta versiyonunu 26 Eylül’de canlı yayınlamaya hazırlanıyor. Bitfinex ve EOS arasındaki bu ortak çalışma Şubat ayında açıklanmıştı. Çelişkili kripto para birimi borsası olan HitBTC, geçtiğimiz günlerde platformda likidite geliştirmek için EOS tabanlı ticaret çiftleri eklediğini açıkladı. Yazım sırasında piyasa değeri bakımından en değerli 5. kripto para olan EOS,  BTC’ye karşı yüzde 0,99 oranında bir atış gösteriyor. Şu anda, bir EOS yaklaşık 5,31 dolar değerindedir.

EOS fiyat grafiği
EOS fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin