featured
Balinaların vazgeçemediği altcoinler hangileri?

Balinaların şu sıralar asla vazgeçmediği 6 kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinalarının davranışları, yatırımcılara piyasa hakkında önemli fikirler verebiliyor. En çok varlığa sahip 1000 ETH cüzdanının hangi altcoin’leri tuttuğu açıklandı. İlk sırada Shiba Inu var.

Ethereum balinalarının yüksek ilgi gösterdiği 6 altcoin

1- Shiba Inu (SHIB)

En varlıklı 1000 ETH balinasının 1,72 milyar dolar SHIB tuttuğu öğrenildi. Ethereum balinaları en çok Shiba Inu tutuyor. Bu balinaların elindeki varlıkların %14,76’sı SHIB tokenlerinden oluşuyor.

2- FTT

Balinalar FTX kripto para borsasının yerel tokeni olan FTT’ye de çok ilgi duyuyor. Bu balinalar şu anda 1,53 milyar dolardan fazla FTT’ye sahip. Rakam şu anda ETH dışındaki balina varlıklarının %13,18’ini oluşturuyor.

Piyasa değerine göre en büyük 35. kripto varlık olan FTT, bu yazı yazılırken 39,56 dolardan işlem görüyor.

3- Tether (USDT)

En büyük ETH cüzdanları ayrıca, ABD dolarına sabitlenmiş Tether’e (USDT) yüksek ilgi gösteriyor. USDT, bu balinalar arasında ETH dışında kalan varlıkların %8,93’ünü oluşturuyor. Ve bu tutar 1,04 milyar dolara denk geliyor.

4- USD Coin (USDC)

Balinaların ETH dışında en çok ilgi gösterdiği dördüncü varlık yine bir stabilcoin olan USD Coin (USDC). Bu balinaların elindeki USDC miktarı, ETH dışındaki varlıkların %5,79’unu oluşturuyor ve bu miktar 675,8 milyon doların üstüne denk geliyor.

5- OKB

Balinalar ayrıca OKEx Blockchain Foundation tarafından piyasaya sürülmüş bir kripto para birimi olan OKB’ye sahip. Balinalar 560,6 milyon dolardan fazla OKB tutuyorlar. OKB hizmet tokeni, OKEx kripto borsasındaki trader’ların ücret ödemesine, faiz kazanmasına ve yeni dijital varlık projelerine katılmasına olanak tanıyor ve şu anda 28,32 dolardan işlem görüyor.

6- Gala (GALA)

İlk 1000 ETH adresinin altıncı en büyük ETH dışı varlığı Gala (GALA). Ethereum balinaları, şu anda 0,43 dolardan işlem gören GALA tokenlerinden 534 milyon dolardan fazla bir miktara sahip. GALA, Gala oyun platformu için bir ödeme aracı olarak kullanılıyor.

Birlikte ele alındığında, bu altı token, ilk 1000 Ethereum cüzdanının ETH dışı varlıklarının %52’sinden fazlasını temsil ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin