Altcoin
Altcoin

Balinalar, dibe vuran bu altcoin’i çılgınlar gibi almaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları, portföylerini çeşitlendirmek için altcoinler almaya devam ediyor. Analistler, MATIC fiyat toparlanması konusunda iyimser ve altcoin’de trendin tersine döneceğini tahmin ediyor.

Ethereum balinaları, Polygon almaya başladı

Analistler, MATIC fiyat trendinin trader’lar için için boğa tuzağı oluşturduğuna inanıyor. Kripto para piyasası bugün kan gölüne döndü. MATIC fiyatı bir gecede %13 kayıp bildirdi. Altcoin, borsaya 90 milyon token sunan Bitfinex’te staking programını başlattı. Taraftarlar, staking programının başlatılmasından sonra MATIC fiyatı üzerinde yükseliş etkisi bekliyorlardı.

MATIC ağı, hisse kanıtı ana ağını FTX ile entegre etti. Kullanıcılar artık altcoini her iki zincire de yatırabilir ve çekebilir. Bu nedenle, Polygon ağı, FTX’te staking’in başlatılmasıyla iki önemli dönüm noktasına ulaştı.

Tanınmış kripto para analistlerinden @Trader_XO, MATIC fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin fiyatında bir artış öngördü. Analist, altcoin fiyatı için tek bir yön olduğuna inanıyor ve o da yukarı doğru.

Bir kripto analisti ve trader’ı olan @BitQueenBR, MATIC fiyatının 2021’den beri önemli bir trend çizgisine yaklaştığına inanıyor. Analist, trend çizgisinin kırılmasının bir yükseliş anlatısını körükleyebileceğine inanıyor ancak MATIC fiyatı bir önceki en yüksek dip seviyesini kırars, düşüş trendi devam edebilir.

https://twitter.com/BitQueenBR/status/1483409173698482178?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483409173698482178%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fxstreet.com%2Fcryptocurrencies%2Fnews%2Fethereum-whales-diversify-to-matic-as-altcoin-integrates-proof-of-stake-mainnet-with-ftx-202201211912

 

Analistler, MATIC fiyatının yatırımcılar için bir boğa tuzağı kurduğunu ve altcoin fiyatından toparlanma beklediğini savunuyorlar.

FXStreet analistleri, MATIC fiyatının kritik desteğin altına düşebileceğine inanıyor. Bu, altcoini 1,7 dolara çekerek düşüş trendini sürdürebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin