Bakmayın Avrupa’nın Libra’ya karşı olduğuna: Euro sabiti bu stablecoin Stellar ağında piyasaya sürüldü
Bakmayın Avrupa’nın Libra’ya karşı olduğuna: Euro sabiti bu stablecoin Stellar ağında piyasaya sürüldü

Bakmayın Avrupa’nın Libra’ya karşı olduğuna: Euro sabiti bu stablecoin Stellar ağında piyasaya sürüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EURB tamamen yasal olarak düzenlenen ve Euro tarafından %100 desteklenen bir stablecoin. Bu stablecoin bankaların ve kurumsal yatırımcıların karşı taraf riskine maruz kalmadan kripto para birimini kullanmalarına izin veriyor.

Euro sabiti stablecoin

Euro sabiti stablecoin, Stellar ağında Avrupa’nın en eski bankalarından biri tarafından başlatıldı

Almanya’daki Bankhaus von der Heydt veya BVDH, Stellar ağında bir Euro odaklı stablecoin başlattı.

Banka, token’ın bir bankacılık enstitüsü tarafından verilen türünün ilk örneği olduğunu iddia ediyor. Bugün piysaya sürülen EURB odaklı stablecoin, tokenizasyon ve dijital varlık saklama teknolojisi sağlayıcısı Bitbond ile ortaklaşa Stellar blok zinciri üzerinde geliştirildi.

Tamamen yasal olarak düzenlenmiş ve Euro ile bire bir desteklenen varlık, sıkı yasal düzenlemeler ve KYC gereksinimleri nedeniyle borsalarda açıkça işlem görmeyecektir.

Bankanın kontrolünde

Bir müşteri stabilcoin almak isterse, BVDH’de bir emanet hesabında bir fiat para birimi transferi tutuluyor ve bu da EURB’nin verilmesini tetikliyor. Duyuru, finansal uygulama geliştiricilerinin, zincirdeki varlık transferlerini çözmek için tokenı hemen kullanabileceğini belirtiyor. Bitbond tarafından oluşturulan temel platform, token’ı yakma ve basma mekanizmaları da dahil olmak üzere, stablecoin’in güvenliğinin bankaya tam kontrolünü sağlar.

1754 yılında kurulan BVDH, geleneksel olarak menkul kıymetleştirme ile ilgili işlemlerde kurumsal müşterilere odaklanmıştır. BVDH genel müdürü Philipp Doppelhammer, Stellar ve Bitbond’u kullanma seçiminin, neredeyse bir yıl boyunca dağıtılmış defter teknolojisini keşfettikten sonra yapıldığını açıkladı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin