Kimse bunu beklemiyordu: Majör altcoin, piyasa üstü rallisine devam ediyor!

Bakın bu altcoin yatırımcıya ne kadar kazandırdı: 7 haftalık serüven…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tabanlı merkezi olmayan borsa Uniswap’ın yerel tokeni UNI, son yedi hafta içinde güçlü bir fiyat rallisi kaydetti. Altcoin, sessiz sedasız büyük bir performansa imza attı. 

UNI fiyatı son yedi hafta içinde %150’den fazla değer kazandı. Bu da altcoin’i bir kez daha piyasa değerine göre ilk onbeş kripto para birimi arasına koydu.

Altcoin’deki pozitif ayrışma dikkat çekiyor

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, son UNI fiyat yükselişinin güçlü balina birikimi ve artan adres faaliyetinden kaynaklandığını gösteriyor.

Santiment’e göre, günlük aktif adresleri 1.100’ün üzerine çıktı. Bu, güçlü adres etkinliği tarafından takip edildiğinden fiyat hareketinin daha sürdürülebilir olabileceğini gösteriyor.

Uniswap balina birikimi sürüyor

Mayıs 2022 çöküşünden bu yana, altcoin balina adresleri daha ağır yüzdelerde çok sayıda UNI tokeni biriktiriyor. 100k ila 1m UNI’ye sahip balina adresleri, son iki hafta içinde büyük bir birikim artışı gördü. Santiment’e raporuna göre;

“100 bin dolar veya daha fazla değerde olduğunu düşündüğümüz büyük işlemlerin miktarı da Mayıs seviyelerine yükseliyor. Bir hafta önce, 9.69 dolara yükselen büyük fiyat artışından hemen önce oluşmaya başlayan büyük balina işlemleri yığınını açıkça görebiliyoruz.

Ayrıca, Uniswap için aktif ortalama trader getirileri de arttı. 30 günlük MVRV şu anda %22,5’ten fazla arttı. Santiment, bunun +%15 veya daha fazla olan ‘Tehlikeli Bölge’nin oldukça üzerinde olduğunu belirtiyor.”

Öte yandan Santiment, son zamanlardaki keskin fiyat artışından sonra yeni yatırımcılardan temkinli olmalarını söyleyerek şunları söylüyor:

“Orta vadeli ticaret getirileri taşmaya başlıyor. İyi haber şu ki uzun vadeli yatırımcılar (365 günlük MVRV’de) hala sular altında. Bu, UNI için önümüzdeki bir veya iki hafta içinde yaklaşan bir gerileme olabileceği anlamına geliyor. Ancak uzun vadeli geleceği hala göz ardı ediliyor.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin