BabyDoge'nin yakım işlemleri yeni bir kilometre taşına ulaştı
BabyDoge'nin yakım işlemleri yeni bir kilometre taşına ulaştı

BabyDoge’nin yakım işlemleri yeni bir kilometre taşına ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BscScan’e göre, değeri 2.6 milyon doları aşan 1 katrilyon BabyDoge tokeni tek seferde yakıldı. Ek olarak, 13.000 dolar değerinde BabyDoge satın alındı ​​ve doğrudan yakma adresine gönderildi.

Burn BabyDoge ayrıca 1 Mart’ta 12.600 dolar değerinde 4.99 trilyon Baby Doge Coin’in soğuk cüzdanlara aktarıldığını bildirdi.

BabyDoge’a göre son 24 saatte 1.013.000.584.992.954 BabyDoge tokeni yakıldı. Baby Doge Coin ekibi 13 Şubat’ta yakma portalının yayınlandığını duyurdu ve 1 Nisan’a kadar platformda yakılan her token için beş token yakacağını söyledi.

Daha önce bildirildiği gibi yakma portalı, yakma gücünü topluluğun ellerine vermek ve nihayetinde BabyDoge arzını azaltmak için başlatıldı.

Şimdiye kadar 204 katrilyon token yakıldı ve toplam BabyDoge token arzının %48,58’ine tekabül ediyor. Bu, yakma portalının 13 Şubat’ta piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık 1.5 katrilyon tokenin yakıldığı anlamına geliyor.

Baby Doge Coin fiyatı

Bu yazının yazıldığı sırada Baby Doge Coin, son 24 saatte %8,59 ve son yedi günde %18,51 düşüşle 0,000000002392 dolardan el değiştiriyor.

Yakma portalı açıldıktan kısa bir süre sonra Baby Doge Coin’in fiyatı kademeli olarak düşmeye başladı. Bu, büyük yanıkların fiyatı kısa vadede teknik faktörler kadar etkilemediğini düşündürebilir.

Baby Doge Coin 2023 yılına büyük bir ralliyle başlamıştı, ancak yatırımcıların kâr elde etmesiyle düzeltme aşmasına girdi. Önümüzdeki günlerde yakım işlemlerinin canlanmasıyla birlikte fiyatın yükselmesi beklenebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin