FREE Coin (FREE) fiyatının yükselişi birçok soruyu gün yüzüne çıkardı
FREE Coin (FREE) fiyatının yükselişi birçok soruyu gün yüzüne çıkardı

Ayı piyasasında FREE Coin (FREE) yüzde 267 oranında arttı: Pump mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi endüstrisinde her zaman olağandışı bir pazar ivmesi var. Bazı para birimleri değer kaybederken, diğerleri süreçte değer kazanır. FREE Coin (FREE) projesinde gerçek bir fiyat pump’ı gerçekleşiyor gibi görünüyor. Bu büyük kazançlar, bu sektörün ne kadar tuhaf olduğunu göstererek, piyasadaki ilk 50’ye  bilinmeyen bir altcoini yerleştirdi.

FREE Coin (FREE) fiyatının yükselişi birçok soruyu gün yüzüne çıkardı

Bu ismin piyasaya çıkmasıyla ortaya çıkan ilk ve en belirgin soru kripto paranın “FREE Coin” olarak adlandırılmasının nedeni. Bir para ya da token olarak piyasaya sürülmüş olan bu para biriminin, para yatırması gereken gerçek bir para birimini tam olarak yansıtmaması. Buna rağmen, şu anda büyük bir değer kazanan bir proje. Her şeyden önce, kripto para birimi endüstrisinde uzun bir süredir gerçek bir pump ve dump görülmedi.

Son 24 saat içinde FREE Coin’in USD değerinde net %267’lik bir artış oldu. Bunu Bitcoin değerinde %279’luk bir artış ve Ethereum değerinde %281’lik bir artış izliyor. Bu istatistiklerin tümü, proje kapsamında çok etkileyici olsa da çoğu insan bu ivmenin çok uzun süre yerinde kalamayacağını belirtiyor.

FREE Coin’in amacının ne olduğunu merak konusu

Sonuçta, birincisi FREE Coin’in amacının ne olduğunu merak konusu. Web sitesine göre, kripto paranın tam adı üç ana amacı elde etmeyi amaçlayan Özgürlük Maddesi. Bu, Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden beri neredeyse her kripto para biriminde aynı hikaye, ancak bu da onu daha az güçlü kılmaz. Şimdilik, FREE Coin’i spekülatif amaçlar dışında kullanmak için gerçek bir neden yok.

Bir başka endişe verici konu, bu altcoinin 24 saatlik işlem hacminin sadece 1.800 dolar olduğu. Bu, oldukça önemli. Bunun yerine, bu para birimine neden ilgi duyulmadığı konusunda pek çok soru ortaya çıkıyor. Aynı zamanda küçük çaplı kripto paraların bu açıdan nasıl manipüle edilebileceğinin bir başka işareti, çünkü bir kullanıcı fiyatı şişirmek için ileri geri işlem yapıyor.

Iconomi (ICN) inanılmaz yükseldi: Akıllara pump soruları geliyor!

FREE Coin (FREE)  bir pump coini mi?

Herhangi bir büyük borsada ne kadar FREE Coin bulunduğuna bakıldığında, bu işlem hacminin nispeten düşük kalması normal. Şu anda listedeki en büyük borsa olan Mercatox, henüz bugüne kadar etkileyici bir işlem hacmine sahip değil. Böylelikle, bu FREE Coin’in fiyat pompasının bir kez daha sona ermesine kadar, zaman bir an meselesi gibi görünüyor. ancak şimdiki düşüş momentumunun bu trendi nasıl etkileyeceğini asla bilinemez.

Şu an için FREE Coin, bu fiyat seviyesinde ve piyasa değeri ile ilk 50 içinde kalması halinde her şey gün yüzüne çıkacak. Çünkü böyle bir eğilimin şu anda gerçekleştiğini görmek alışılmadık bir durum.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin