Axie Infinity, yeni oyun stüdyoları için genişlemeye gidiyor…
Axie Infinity

Oyun tokeni yeniden can buldu: AXS neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılına damga vuran kripto oyunları piyasayı belli bir zamanda sükse etmişti. Oyun tokenleri arasında en çok öne çıkan ise Axie Infinity oldu. Kripto para birimi için 2022 yılı ise çok kötü geçti. Kendi platformunda yaşanan hack saldırısı sonrasında çöküş yaşamıştı.

2022 yılında dalgalı ilerleyen AXS/USD paritesi istediği performansı gösteremedi. Bugün olduğu gibi bazı günlerde yükselişler gösteren oyun tokeni kısa sürede yatırımcının dikkatini çekiyor. Şimdi ise AXS neden yükseliyor?

Kripto para piyasası, FTX patlamasının ardından haftalarca süren belirsizliğin ardından nihayet yeşile döndü. Blockchain oyun tokeni Axie Infinity (AXS) dahil olmak üzere kripto para piyasasının bazı varlıkları diğerlerinden daha iyi kazançlar kaydediyor.

AXS neden yükseliyor?

Axie Infinity yerel tokeni olan AXS verilerine göre, son 24 saatte fiyatı %23,83 artarak, basın zamanında 8,39 dolardan işlem görüyor. Bu artış kripto para biriminde günlük grafiğinde çift haneli kazançlar kaydetti.

Bunun da ötesinde Axie, haftalık tablosunda da çift haneli kazançlar gördü. Dijital varlık, birikmiş aylık %22,31 kayıplarından kurtulmayı hedeflediğinden, önceki yedi güne göre %29,45 arttı.

AXS için fiyat ve ticaret hacmindeki artışlar, Axie Infinity’nin ‘Axie Contributor Initiative’i – Axie topluluğuyla birlikte bir ‘Şehir Planlama’ ekibi, topluluk konseyleri, yerelleştirme topluluğu kurmayı içeren ilerici yerelleştirme stratejisinin ilerlemesini duyurmasıyla geldi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin