Axie Infinity'nin teknik göstergeleri boğalar lehine! Toparlanma sürecek mi?
Axie Infinity'nin teknik göstergeleri boğalar lehine! Toparlanma sürecek mi?

Axie Infinity’nin teknik göstergeleri boğalar lehine! Toparlanma sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Toplam değeri 964.02 milyon dolar olan Axie Infinity (AXS), son 24 saatte %22’lik etkileyici bir yükseliş sağladı. Yazım sırasında, dijital varlık 8,79 dolardan el değiştiriyor ve son yedi gün içinde değerini %33’ten fazla artırmayı başardı.

Anahtar noktalar

  • AXS, son iki hafta içinde neredeyse %40 arttı.
  • Axie Infinity 9 dolar işaretine yaklaşıyor.
  • Token, 10 dolar bölgesini geri almak için %30’dan fazla bir artışa hazırlanıyor.

Kripto para birimi, mevcut ivmesiyle son iki haftada %39,2 arttı ve aylık kaybını yalnızca %16,3’e düşürdü.

Axie Infinity, altı ay boyunca istikrarlı bir düşüş yaşadıktan sonra nihayet biraz toparlandı ve psikolojik 10 dolar işaretini aşmak için daha fazla baskı yapmaya hazırlanıyor.

Teknik göstergeler Axie alıcıları lehine

Kripto varlığı için çeşitli analiz noktaları arasında, Göreceli Güç Endeksi, satın alma momentumunda önemli bir artış gösterdiği için en umut verici olanıdır.

Ek olarak, 20 ve 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA), altcoin‘in volatilitesinin “orta” seviyede kalması göz önüne alındığında, potansiyel bir sürekli artış tezini doğruluyor.

Mevcut fiyat hareketiyle, yatırımcılar, %35,8’e varan bir artışla altcoin’in 11,8 dolar bölgesine ulaşmasını sağlayabilir.

Bununla birlikte, daha önce bahsedilen senaryoların gerçekleşmemesi durumunda, kripto para birimi 7,5 ila 8,3 dolar arasındaki destek seviyelerini yeniden ziyaret etmek zorunda kalabilir.

Yükselen NFT satış hacmi AXS rallisini ateşliyor

Bir NFT endüstri veri toplayıcısı olan Cryptoslamp, son 24 saat içinde neredeyse %10 artan dijital varlık sınıfının satış hacmindeki olumlu gelişme hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Aynı zamanda, ApeCoin (APE), Sandbox (SAND) ve Flow (FLOW) gibi NFT odaklı sanal paralar, ilgili fiyatlarında büyük bir artışa tanık oldu.

Ek olarak, Axie Infinity’nin, AXS topluluğunun 600’den fazla üyesinin, proje için iyi bir geleceğin nasıl şekilleneceğine dair fikirlerini paylaşmak üzere bir araya geldiğini belirten bir sosyal medya gönderisinden de yararlandığı görülüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin