Shibarium Beta geliyor: Ekip tarafından onaylandı…

Shibarium Beta geliyor: Ekip tarafından onaylandı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 16 Ocak Pazartesi günü Shiba Inu ekibinden önemli bir haber geldi. Ekip sabahın erken saatlerinde topluluğu yakından ilgilendiren bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. 

Shiba Inu’nun Layer-2 blok zinciri Shibarium Beta’nın beklenen lansmanı mutlu haberle paylaşıldı. Platform Pazartesi günü duyurusunu Twitter yoluyla paylaştı. Shibarium blok zincirinin resmi Twitter hesabı, piyasaya sürülmeden önce Shiba Inu topluluğuna Shibarium hakkında bazı temel kavramları tanıtıyor. Sonuç olarak, hem SHIB hem de BONE tokenleri son 24 saat içinde fırladı.

Shibarium Beta duyuruldu

Shibarium blok zincirinin resmi Twitter hesabı olan Shibarium Network, 16 Ocak’ta Shibarium Beta lansmanı için hazırlığın neredeyse tamamlandığını müjdeledi. Shiba Inu topluluğu yakında Shibarium’a sahip olabilecek.

Shib Inu ekosisteminin resmi hesapları ve çekirdek geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium’un 2023’ün başlarında lansmanı hakkında ipuçları veriyor. Shiba Inu ekibi, resmi bir blogda Shibarium blok zinciri ve lansmanı hakkında bazı temel kavramları açıkladı.

Ayrıca Shibarium Beta lansmanı için son bir tarih açıklanmadı. Ancak ekip “Shibarium’un Beta lansmanı için son rötuşlara yaklaşıyoruz” açıklamasında bulundu. Yakın bir zamanda topluluk Beta sürüme kavuşmuş olacak.

SHIB ve BONE fiyatladı

Bugün erken saatlerde Shiba Inu (SHIB) ekibi, “Shibarium Beta” olarak adlandırılan Katman 2 blok zincirinin temel kavramlarını tanıtan önemli bir duyuru yaptı. Bu haberin hemen peşinden iki varlığa gözler çevrildi. SHIB ve BONE artış sağladı.

Shiba Inu, haberin peşinden yüzde 6’nın üzerinde artış ağladı. BONE ise daha fazla kazanç gösterdi. Çift haneli yükseliş gören BONE, yüzde 13’lük bir yükseliş gösterdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin