AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü fiyattan AVAX boğalarını sorumlu tutabiliriz. Boğalar fiyatı yeniden yükseliş yönünde çevirdi. Fiyat, kazançları art arda üçüncü gün için uzatıyor. Bununla birlikte, AVAX hala kısa vadeli 18.30 $ ve 20.45 $ aralığında daraldı. Kazançları sürdürmek için ek satın alma katılımı gereklidir.

Kripto piyasası gün içinde yaptığı gövde gösterisi sayesinde iyi bir seans sağladı. Bitcoin, yüzde 10 artarak altoin’leri biraz daha rahatlattı. İlk olarak öne çıkanlar ise majör varlıklar oldu.

AVAX boğaları fiyatı yukarı götürmek istiyor

Günlük grafikteki çığ, bir “Boğa Köpekbalığı” harmonik modeli oluşturdu. Ancak bir boğa köpekbalığı modelinde, ikinci tepe birinciden daha yüksektir. Ayrıca Fibonacci ile Elliott’un dalga teorisini birleştirir ve %88.6 gibi bazı yeni oranlar kullanılır. Bu yükseliş modeli ile birlikte. Fiyat da önceki salınımını düşürmedi. bu da gelecekte olası bir geri dönüşü işaret ediyor.

Fiyat güçlü bir düşüş mumunun tepe noktasının üzerinde kapanırsa, %88.6 Fib’i test edin. (20.60$), o zaman (23.60$) kadar bir yükseliş hareketi bekleyebiliriz.

Fiyat, konsolidasyon bölgesinin en yüksek seviyelerinde yer alan 20 günlük hareketli ortalamanın aynı seviyesinde başka bir dirençle karşı karşıya. Bu seviyenin üzerinde iyi hacimlerle iyi bir kırılma ve AVAX boğaları yakın gelecekte yükselişe geçmesine yardımcı olacaktır.

Fiyat, günlük grafikte bir Çift Dip yapısı oluşturdu bile, Modelin boyun çizgisi de aynı seviyede duruyor. Bu nedenle, açıkça anlamak için, 21’in üzerinde günlük mum kapanışı, yönü düşüşten yükselişe çevirecektir.

AVAX fiyatı 4 saatlik görünüm

Dört saatlik grafikte, %25’ten fazla düşüşle 23.65 $’dan 17.50 $’ a keskin bir düşüş oluşmuştu. Şimdi ise konsolidasyon bölgesine girdi. Bu da daha düşük seviyelere yakın bir üs oluşturmak anlamına geliyor. 

Büyük piyasa oyuncusu, Short pozisyonlardan çıkarken yavaş yavaş Long bir ticarete gidiyor. Fiyat bu aralığın üzerinde kapanırsa, fiyatın 23.65 dolar olan önceki yükselişine yükselmesini bekleyebiliriz.

Aynı grafikteki fiyat, “Drop-Base-Rally” formasyonunda bile. DBR modeli, grafikte perakende tüccarlara talebi gösteren bir bölge oluşturur. Talep bölgesi, daha fazla alıcının o bölgeden satın almak istediği anlamına gelir. Çünkü piyasa teknik analizde her zaman bir bölgeden diğerine hareket eder.

  • Destek bölgesi: 18,38$ ve 17.50$
  • Direnç bölgesi: 21$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin