featured

Avalanche fiyat analizi: Analize göre boğa formasyonu %27’lik kazanç gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche fiyat analizi, gün için fiyatta olası bir sıçramayı işaret ediyor. Fiyat son birkaç saattir yeşilde işlem görüyor. Son piyasa yapısı yakın gelecekte bir yükselişe işaret ediyor. AVAX fiyatı için önemli destek olan 22,50 dolar ile 22,80 dolar bölgesinin yakınında bulunuyor.

Yazma sırasında Avalanche, %1’den fazla kazançla 22,80 dolardan işlem görüyor. En son piyasa değeri 6,5 milyar dolara yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi %12 düşüşle 419.189,464 dolar olarak kaydedildi. Bu nedenle, son geri dönüşün güvenilmesi için daha fazla onay gerekiyor.

Fiyat, kilit destek alanının yakınında yaklaşık 2,80 dolar civarında seyrediyor, yükseliş çekiç oluşumu bir geri dönüşü destekliyor. Bununla birlikte, 22,50 doların altında bir günlük mum çubuğu boğalar için bir uyarı işareti olabilir.

AVAX fiyatı istikrarlı görünüyor

Avalanche fiyatı bir “Yükselen Kanal” düzeninde hareket etti ve 18 Haziran’dan bu yana daha yüksek ve en düşükler oluşturdu. Ayrıca AVAX, fiyatın şu anda gezindiği bir “Yuvarlak Tepe” oluşumunu tamamladı. Fiyat, son dört gündür azalan hacimlerle destek seviyesinin yakınında konsolide oluyor.

Avalanche fiyatı ayrıca 19 Şubat tarihinde düşüş mumu destek çizgisini test etti, ortalamadan daha fazla hacimle, büyük paranın yavaşça kısa pozisyondan çıktığının sinyalini veriyor.

Kritik 23,50 doların üzerinde bir günlük kapanış daha fazla kazanç sağlayabilir. Bu gerçekleşirse, ilk yukarı yönlü hedef 26 dolar ve ardından 16 Ağustos’un en yüksek seviyeleri olan 28.20 dolar olabilir.

AVAX dört saatlik zaman diliminde fiyat 21,35 ila 23,75 dolar arasında konsolide oluyor.Alım satım aralığı, yenilenen satın alma ivmesinin ortasında direnç çizgisinin üzerine çıktığında, büyük yatırımcılar yeni uzun alım satımlara girebilir. En yakın destek 21,33 dolar olan düşük salınım olurken, en yakın direnç 23,77 dolarda bulunabilir. Fiyatın direnç seviyesini kırma olasılığı daha yüksektir.

Öte yandan, 22,50 dolar seviyesinin altında sürekli bir satış baskısı, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Ve fiyat 21,50 dolara doğru hareket edebilir. AVAX, tüm zaman dilimlerinde biraz yükseliş gösteriyor. Günlük zaman diliminde 23,50 doların üzerinde kapanış, alım için fırsat olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin