ASRock kripto para madenciliği cihazları satacak
ASRock kripto para madenciliği cihazları satacak

ASRock kripto para madenciliği cihazları satacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ASRock kripto para madenciliği cihazları satacak. ASRock, özellikle kripto para birimi madenciliği için tasarlanmış dört grafik kartı (GPU) satmayı planlıyor.

ASRock’un satacağı cihazlar sadece kripto para madenciliği için kullanılacak

Şirket geçen hafta, AMD’nin RX serisine dayanan Phantom Gaming Serisini tanıttı. Bir ASRock Amerika çalışanı kartların dördünün RX570 serisinin versiyonları olduğunu ve sadece madencilik için kullanıldığını belirtti. ASRock Amerika çalışanının eklediği beşinci RX570 8G OC sürümü, o ürünün oyun odaklı versiyonudur.

ASRock kripto para madenciliği cihazları satarak, GPU teknolojisine olan talepten faydalanmak istiyor

Konuya yönelik açıklama, geçtiğimiz ayın sonlarında  bir ekran görüntüsünün Twitter’de planlanan ürünleri tanıtan “VideoCardz.com” tarafından yayınlandıktan sonra geldi.

Bu durum, 2013 yılında madenciliğe özgü bir anakart piyasaya süren ASRock’un, enerji yoğun madencilik faaliyetlerinde madenciler tarafından kullanılan GPU teknolojisine olan talepten faydalanmak istediğini gösteriyor.  AMD ve Nvidia firmaları daha önce kripto para birimi madencilerinin müşteri tabanının sadece küçük bir bölümünü oluşturduğunu söyledi. Ancak bu talep, AMD ve Nvidia gibi firmaların büyüyen satışlar görmesine neden oldu.

RX570 serisi AMD’nin Radeon yazılımı Adrenalin Sürümü’nü yayınlayacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan PCGamer’ın bir raporuna göre, RX570 serisi AMD’nin Radeon yazılımı Adrenalin Sürümü’nü yayınlayacak. Bu önemli bir ayrıntı. Çünkü duyurunun hemen öncesinde AMD, kripto para birimi madencilik işlemlerini daha iyi ele almak için aynı sürücüyü güncellediğini açıkladı.

Bitmain Ethash ASIC madencilerini piyasaya sürdü

Konuya yönelik açıklama, dünyanın en büyük Bitcoin madencilik donanımı üreticisi olan Bitmain’in, Ethereum ve diğer Ethash tabanlı kripto para birimleri uygulamalarına özel bir entegre devrenin (ASIC) duyurusunu yaptığı gün geldi. Şirketin ön siparişleri kabul etmeye başlamasından sonra Temmuz ayında siparişlerinin sevk edilemeye başlanması beklenen Antminer E3 hızlı bir şekilde tükendi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin