AR, son 24 saat içinde neredeyse 2’ye katladı: İşte nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 3 Kasım Perşembe günü en çok öne çıkan varlık AR oldu. İlk 100 içinde pek alışmadığımız bir artış görüldü. Bu tür varlıklar genelde ölçülü bir artış yolunu izler. Ancak gelen haberler ve oluşan hava Arweave varlığını bir anda yükseltti.

Merkezi olmayan veri depolama protokolünü kullanmak için Meta, Instagram’dan NFT’leri depolamak için Arweave’i seçti. Facebook ana şirketi Meta, Instagram’dan alınan dijital koleksiyonları kalıcı olarak depolamak için merkezi olmayan veri depolama protokolü Arweave’i entegre etti.

Arweave’in kurucusu Sam Williams mutlu haberi vermek için duyuruyu Twitter’da paylaştı. Bugün atılan tweet’te şun şekilde paylaşım yapıldı; 

“Instagram kullanıcıları artık gönderileri için Arweave’de depolanan dijital koleksiyonlar yayınlayabiliyor.”

Haberin ardından AR fiyatında büyük oynama

CoinGecko’ya göre, Arweave’in yerel tokeni AR’nin fiyatı Meta entegrasyonu haberlerinden bu yana %75’e kadar yükseldi. Arweave, kullanıcıların verileri sonsuza kadar saklamasını sağlamak için 2017 yılında kuruldu. Protokol, veri depolaması veya içeriği kalıcı olarak barındırması gerekenlerle boş sabit disk alanı olan kişileri eşleştirir.

AR fiyatı keskin bir yükseliş hareketi başlattı ve gün içinde 17.80$’a ulaştı. Fiyat hareketi, son 24 saat içinde yaklaşık %60’lık bir artış gösteriyor. Anlık artış ise neredeyse yüzde 100’e değdi.

Günlük RSI yükseliş sapması (yeşil çizgi) oluşturdu. Gösterge şu anda 50’nin üzerinde ve herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı.

Son olarak, yukarı hareketin alçalan bir direnç çizgisinden kırılmaya neden olduğunu belirtmekte fayda var. Daha önce, hat 15 Mayıs’tan beri yerindeydi. AR fiyat artışının sonunda 19.50 dolardaki bir sonraki dirence doğru devam edebilir.

Tersine bir durum gerçekleşirse, yani 15,80 $ alanının üzerinde kapanmaması, bu yükseliş Arweave fiyat tahminini geçersiz kılacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin