Aptos coin analiz - Aptos coin nedir?

Aptos coin en çok yükselenlerde zirvede: ATH seviyesinden ne kadar uzakta?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aptos coin, piyasaya girdikten sonra kısa sürede adından söz ettirdi. Piyasada yaklaşık 4 ay yer almasına karşın iyi bir değerlemeye ulaştı. Şu an ilk 50 içinde kendine yer bulan altcoin, neredeyse 1 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Piyasaya yeni girdiğinde 1 milyar dolarlık değere ulaşan kripto para birimi yeniden zirveyi görmek istiyor. Aynı zamanda fiyat olarak da ATH’ye yaklaşmaya başladı. Günün ve haftanın en çok kazananlarından biri olan Aptos coin’de son durum nedir?

Aptos coin günlük yüzde 29 kazanç gösterdi

APT, son 24 saat içinde en iyi performans gösteren altcoin’lerden biri oldu. Bu zaman dilimi içinde Aptos coin %29,49 artarak 6,68 dolara yükseldi. Son 1 haftalık grafikte ise %82’lik büyüme kaydetti. Hatta aylık olarak baktığımızda da proje en yüksek seviyesini gördü.

Aptos, Meta’nın (eski adıyla Facebook’un) Diem Blockchain mühendisleri tarafından kuruldu. Bağımsız olarak geliştirilen Rust tabanlı bir programlama dili olan Move adlı yeni bir akıllı sözleşme programlama dili kullanan Katman 1 Proof-of-Stake (PoS) blockchain protokolüdür. Çok yönlülüğü ile tanınan Aptos, büyük majör altcoin’lere kafa tutabileceğini şimdiden gösteriyor.

Aptos coin, Coinmarketcap verilerinde 3 aylık bir grafik incelmesiyle çözülebiliyor. Henüz yeni piyasaya giren kripto para birimi, paylaşılan verilere göre ATH’yi ilk çıktığı zaman diliminde yaptı. 

Fiyat hareketi açısından Aptos coin, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yakınlığı ile karşılaştırıldığında en iyi performans gösteren altcoin’lerden biri olabilir. Dijital varlık, yaklaşık üç ay önce 10,25 dolarlık zirve fiyatına ulaştı. Şu anki fiyatla, bu yeni zirveyi yeniden test etmesi için yaklaşık yüzde 35 daha yol alması yeterli olacaktır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin