Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?
Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?

Apple hangi kripto parayı ağına ekleyeceğini açıkladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Apple hangi kripto parayı ağına ekleyeceğini açıkladı? TRON’un kurucusu Justin Sun, bu sabah Twitter sayfasında Apple’ın TRON Vakfı’na desteklerini hisse senetleri ağına TRX fiyatlandırması da dahil ettiğini belirterek duyurdu.

Apple hangi kripto paraya destek vereceğini açıkladı?

Apple’ın, Ripple, Bitcoin ve Qtum gibi kripto para birimlerini ağına eklenmesi, Blockchain teknolojisinin büyümesi konusunda son derece olumlu oldu. Dolayısıyla TRON’u ekleyerek Apple, fiyatlandırma, piyasa değeri vb. hakkında bilgi vererek yalnızca dünya çapında daha fazla erişilebilir dijital para birimine sahip. Kullanıcıların Apple Stocks App’e TRX-USD eklemesi gerekir.

Apple’ın kurucularından Steve Wozniak, Mayıs ayının başlarında, Blockchain teknolojisinin büyük bir IT Devrimi olduğuna nasıl inandığını belirtti. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde TRON 4,67 milyar dolarlık piyasa değeri ile işlem görmekte ve geçen hafta %3,98 oranında bir artış yaşadı.

Bu gelişme TRON’u nasıl etkileyecek?

TRON yazım sırasında Upbit borsasında, 0,071 dolar seviyelerinden işlem görmekte. TRON’un işlem gördüğü diğer kripto para borsaları ise Bithumb, Binance ve Bit-Z’dir. Topluluk, bunun yatırımcıların yatırım yapmadan önce piyasa dalgalanmalarından daha iyi haberdar olmaları ile stoklarını kesinlikle artıracağına inanıyor. Ayrıca yatırımcılar bu gelişme ile TRX fiyatlarının kanatlanacağına inanmakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin