featured

ApeCoin, yıl biterken yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı! İyileşme yolu engebeli gözüküyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin (APE), piyasada genel olarak hâkim olan olumlu havadan pek de etkilenmemiş gibi görünüyor.

Piyasa değeri açısından şu anda 35. sırada yer kripto para birimi son 24 saatte %3,1 oranında değer kaybederek 4 dolar seviyesinin altına düştü.

Coingecko’dan alınan son bilgilere göre altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 3,99 dolar civarında işlem görüyor.

ApeCoin

Son 30 gün içinde ApeCoin, mücadeleye devam ederken %15,7 oranında düşüş yaşadı. Devam eden kripto kışı ve FTX çöküşü, fiyatı olumsuz etkileyen nedenlerden bazıları olsa da, uzmanlar daha fazlası olduğuna inanıyor.

19 milyon dolarlık ApeCoin elden çıkarıldı

En az beş APE cüzdanının, devasa token satışını kolaylaştırmak ve gizlemek için Coinbase, Binance ve çöken FTX ile bağlantılı diğer adresler arasında geçiş aracı olarak “0xa29d” olarak adlandırılan tek bir adresi kullandığı tespit edildi.

19,7 milyon dolar değerinde 4,6 milyondan biraz daha fazla APE token’ı, cüzdanlardan çıkarılarak çeşitli adresler arasında dağıtıldı.

“0x876c”, taşınan varlıkların en büyük bölümünü oluştururken, “0xa29d”ye yaklaşık 50,000 token’ın gönderildiği tespit edildi.

Görüldüğü gibi gözde altcoin’in yatırımcıları, farklı kripto borsalarına bir sürü token göndermeden önce yeni adresler kullanarak izlerini gizlemek için çok çaba sarf ederken, token’larını aktif ve agresif bir şekilde satıyor.

Sebebe gelince, geliştiriciler konuyu henüz ele almadı ve yatırımcılar APE token’larını neden sattığına dair bir açıklama sunmadı.

ApeCoin, göz korkutucu bir yolla karşı karşıya

Bu yıl 29 Nisan’da 23,63 dolar ile zirve yapan kripto para birimi, 10 Kasım’da 2,85 dolara dokunana kadar istikrarlı bir düşüş yaşadı.

APE, 3 dolar ve 4 dolar seviyelerini geri almayı başarmış olsa da, hâlâ damping öncesi seviyelerinden çok uzakta. Dolayısıyla yatırımcılar ne yapacakları konusunda oldukça kararsız.

Bazı analistler, önümüzdeki beş gün içinde fiyatın %12 oranında bir artış yaşayarak 4,43 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Bununla birlikte, 2023’ün başlangıcı, proje için kasvetli ve problemli gibi görünüyor. Çünkü altcoin’in yeni yıla 2,97 dolar ile giriş yapması bekleniyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin