featured

Piyasa duyarlılığına meydan okuyan ApeCoin, bu hafta yüzde 40 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bored Apes NFT projesinin yerel token’ı olan ApeCoin (APE), geçtiğimiz hafta en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu. Kazançlarının büyük bir kısmı, yaklaşmakta olan Bored Apes metaverse güncellemesinden kaynaklanıyor.

ApeCoin

 

Token, son yedi gün içinde %40 oranında bir artış yaşayarak kısa bir süreliğine 17,26 dolarlık rekor seviyeye ulaştı. ApeCoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 16,6 dolardan işlem görüyor.  Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin ve en büyük altcoin Ethereum son 7 gün içinde %2 oranında değer kaybı yaşarken, toplam kripto piyasası değeri ise 40 milyar dolarlık bir kayıp gördü.

Bored Apes yaratıcısı Yuga Labs henüz planlanan metaverse deposunu piyasaya sürmemiş olsa da, APE 4,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle şimdiden en büyük metaverse deposu oldu.

Metaverse spekülasyonları APE kazançlarını artırıyor

Yuga Labs’ın yaklaşan metaverse’i Otherside ile ilgili bir duyuru üzerine yapılan spekülasyonlar, APE’nin kazanımlarının arkasındaki ana itici güç oldu. Twitter kullanıcıları, Yuga’nın 20 Nisan’da veya Bored Ape Yacht Club’ın yıl dönümü olan 23 Nisan’da daha fazla ayrıntı açıklayacağını tahmin etmişti.

Metaverse deposunun bazı ayrıntıları da zaten sızdırılmış gibi görünüyor. Bored Ape sahibi olduğunu iddia eden Twitter kullanıcısı @renegademasterr, projenin yakında Hollanda müzayedesinde arazi satmaya başlayacağını söyledi.

Arazi satışları, 1653 dolara karşılık gelen 100 adet token değerinden fiyatlandırılacak.  Toplamda ise 55,000 adet arsa mevcut olacak.

Otherside arazi satışlarının APE aracılığıyla gerçekleşeceği göz önüne alındığında, yatırımcılar şu anda satış beklentisiyle token biriktiriyor olabilir.

ApeCoin para cezasına çarptırıldı

Son zamanlarda, popüler bir podcast’e ev sahipliği yapan kripto yorumcusu @cobie, ApeCoin’in stake ödülleri tekliflerini eleştirdi.

Cobie, bir blog yazısında token’ın staking’in ne anlama geldiğine dair artan bir seyreltmeyi temsil ettiğini söyledi. Blokları doğrulamak ve bir ağ oluşturmak için token’larını kilitleyen kullanıcılar yerine, insanların token’larını satmasını durdurmak için teşvikler yapıldığından bahsetti.

Özellikle APE, kalan öz sermayesinin %37’sini, yalnızca token’ı elinde tuttukları için önümüzdeki üç yıl içinde kullanıcılara vermeyi önerdi.

Cobie, ApeCoin organizasyonunun bunun yerine öz sermayeyi genel kullanıcı deneyiminden faydalanmak için harcamasını önerdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin