featured

Micheal van de Poppe, Ripple tahminini açıkladı: XRP fiyatındaki düşüş satın almak için bir fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para tüccarı ve analisti Michael van de Poppe, dün Ripple’ın (XRP) haftalık grafiğinde bir ilgi alanına girdiğini tweetledi. Gönderiye göre tokenin fiyatı yakında bir sonraki döngü için uzun bir ticaret girişi sunabilir. Ardından analist, tüccarların önümüzdeki haftalarda düşüşte satın almaya hazırlanmaları gerektiğini tweetledi.

Bu arada XRP’nin fiyatı SEC gelişmesinin ardından geçtiğimiz ay yüzde 10’dan fazla düştü. Basın saatine göre CoinMarketCap, altcoin fiyatının son 7 günde de yüzde 9,50 düştüğünü belirtti. Sonuç olarak kripto para birimi 0,6251 dolardan işlem görüyordu.

Van de Poppe, XRP’nin fiyatında geçtiğimiz ay yaşanan düşüşü XRP’nin yaşadığı “ağır dürtünün” ardından varlıklarını satma fırsatı bulan uzun vadeli sahiplere bağladı. Analist ayrıca kripto para piyasalarında ilgi eksikliği olduğunu ve bunun da boğa döngülerinde tanık olunanlardan daha dik fiyat düzeltmelerine yol açtığını vurguladı.

XRP fiyatı düşmeye devam edebilir!

Geçtiğimiz hafta XRP’nin fiyatı, basın zamanında işlem görmeye devam ettiği 0,6596 dolar destek seviyesinin altına düştü. Satıcılar dünkü işlem seansında altcoinin fiyatını bir sonraki destek seviyesi olan 0,5890 doların altına çekmeye çalıştı, ancak boğalar işareti savunmayı başardı.

XRP

Bununla birlikte geçtiğimiz cuma günü altcoinin günlük grafiğinde 9 günlük EMA çizgisinin 20 günlük EMA çizgisinin altına düşmesiyle önemli bir düşüş bayrağı tetiklendi. Bu kısa vadeli momentumun ayılar lehine değiştiğine ve altcoinin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde düşmeye devam edebileceğine işaret etti.

Altcoinin grafiğindeki satış hacmi boğalar için çok yüksek olursa XRP önümüzdeki hafta önemli destek seviyesini 0,5380 dolardan test etmek isteyebilir. Öte yandan 0,6596 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Bu senaryoda altcoinin fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde 0,7432 dolara tırmanabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin